Mehka vaba za miši in podgane

 • Natisni

Ratimor mehka vaba

Učinkovit rodenticid proti mišim in podganam, ki vsebuje aktivno snov z najširšim spektrom uporabe in je dokazano najbolj uspešen med vsemi vabami.

Prednosti

 • Dokazano najbolj učinkovita oblika rodenticidov.
 • Velika učinkovitost zaradi zapoznelega delovanja.
 • Aktivna snov bromadiolon ima najširši spekter delovanja.
 • Učinkovita je tako v zunanjih kot notranjih prostorih, še posebej v hlevih, silosih in drugih stavbah, kjer je na voljo veliko hrane.

Opis

Rodenticid v obliki mehke vabe z aktivno snovjo bromadiolon je primeren za zatiranje hišnih miši ter črnih in sivih podgan, sploh če se škodljivci pojavljajo v večjih populacijah. Aktivna snov ima poleg zapoznelega delovanja še izjemno širok spekter uporabe in je zato najpogostejša izbira profesionalnih iztrebljevalcev. Prav tako izjemno uspešnost zagotavljata atraktant, ki privablja škodljivce, in sama oblika izdelka – mehke vabe so dokazano najbolj učinkovita oblika rodenticidov.

Pakiranje

250 g, 500 g

Uporaba

Ratimor mehka vaba je pakirana v manjših poroznih vrečkah, ki jih ne odpirajte. Vabe nastavljajte na krajih, kjer se gibljejo miši in podgane, ter jih, kjer se zadržujejo tudi ljudje in druge živali, prekrijte s starimi deskami ali opekami. Ratimor mehko vabo uporabljajte kot rodenticid v skladiščih kmetijskih pridelkov, v shrambah z živili ali na živalskih farmah, in sicer za zatiranje miši in podgan:

 • • za hišne miši (Mus musculus): v količini 20 do 25 g oz. 2 do 3 vabe s postavljanjem v kupčkih blizu gnezda ali na mestih, kjer se gibljejo.
 • za črne podgane (Rattus rattus) in sive podgane (Rattus norvegicus): v količini od 100 do 150 g oz. 10 do 15 vab s postavljanjem v kupčkih na zakritih mestih.


Porabljeno vabo je treba nadomeščati, dokler miši in podgane povsem ne izginejo. Poginule živali odstranite. Na krajih, kjer se zadržujejo osebe ali živali, vabe zakrijte s starimi deskami ali opekami. Pri postavljanju vab je treba paziti, da ne pride do onesnaževanja voda (nastavljajte najmanj 20 m od voda). Vabe ne smejo biti dostopne otrokom in toplokrvnim živalim.

 

 

 

Shranjevanje:
Vabe hranite v zaprtem prostoru, ki ni namenjen skladiščenju hrane, pijače in živalske krme. Hranite jih v originalni embalaži ter nedostopno otrokom. Zaščitite jih pred toploto, svetlobo in vlago.

Odstranjevanje:
Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je pretekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Delovati mora v skladu z okoljsko zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z nevarnimi odpadki in ravnanja z embalažo in odpadno embalažo.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Proizvod Ratimor mehka vaba 250 g Ratimor mehka vaba 500 g
EAN/UPC koda 3830043539475 3830001591583
Neto teža v kg 0,25 0,5
Bruto teža v kg 0,311 0,616
Oblika izdelka kvader kvader
Režim hranjenja sobna temperatura sobna temperatura
Rok trajanja 1095 1095
Način pakiranja karton karton
Št. plasti na paleti 6 6
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!