Mehka vaba

 • Natisni

Effect Rodent mehka vaba

Odličen rodenticid proti mišim in podganam, ki vsebuje najmanj toksično aktivno snov in dokazano dosega najboljše rezultate med vsemi vabami.

Prednosti

 • Dokazano najbolj ješča vaba rodenticidov.
 • Učinkuje je tako v zunanjih kot notranjih prostorih, še posebej tam, kjer je na voljo veliko hrane.
 • Nova, sodobna formula z najmanj toksično aktivno snovjo difenacoum.
 • Velika učinkovitost zaradi zapoznelega delovanja.
 • Vsebuje gabilo Bitrex, zato je človeku in domačim živalim prijazna vaba.
 • Ima dodane atraktante, ki privabljajo glodavce.

Opis

Mehka vaba Effect Rodent je najbolj ješča vaba za miši in podgane, saj je sestavljena iz živil, ki jih imajo glodavci najraje. Aktivna snov difenakum je najmanj toksična od vseh antikoagulantov prve generacije, zato je med domačimi uporabniki še posebej priljubljena.

Vaba je izjemno primerna za uporabo v prostorih, kjer imajo glodavci na razpolago tudi druge vire hrane. Vsebuje aktraktant s prijetnim vonjem, ki še posebej privlači miši in podgane.

Pakiranje

125 g, 250 g

Uporaba

Mehka vaba 'Effect Rodent' je pakirana v manjših poroznih vrečkah (po približno 10 g), ki jih ne odpirajte. Vabe nastavljajte na krajih, kjer se gibljejo miši in podgane. Na mestih, kjer se zadržujejo tudi ljudje in druge živali, vabe prekrijte s starimi deskami ali opekami. Mehko vabo uporabljajte kot rodenticid v skladiščih kmetijskih pridelkov, shrambah z živili ali na živalskih farmah, in sicer za zatiranje miši in podgan:

 • hišne miši (Mus musculus): v količini 30 g na 2 do 5 m s postavljanjem v kupčkih (v primeru manjše populacije miši lahko kupček razdelite) na zakritih mestih, blizu gnezda ali na mestih, kjer se gibljejo.
 • črne podgane (Rattus rattus) in sive podgane (Rattus norvegicus): v količini 180 g na 5 do 10 m s postavljanjem v kupčkih (v primeru manjše populacije podgan lahko kupček razdelite) na zakritih mestih, blizu gnezda ali na mestih, kjer se gibljejo.


Porabljeno vabo je treba nadomeščati in skrbeti, da jo imajo glodavci ves čas na razpolago, in sicer najmanj 15 dni za miši in 10 dni za podgane ali dokler miši in podgane povsem ne izginejo. Poginule živali odstranite. Vabo uporabljajte skladno z navodilom za uporabo. Pri postavljanju vab je treba paziti, da ne pride do onesnaževanja voda (nastavljajte najmanj 20 m od voda). Vabe ne smejo biti dostopne otrokom in toplokrvnim živalim.

 

 

 

Shranjevanje:
Vabe hranite v zaprtem prostoru, ki ni namenjen skladiščenju hrane, pijače in živalske krme. Hranite jih v originalni embalaži ter nedostopno otrokom. Zaščitite jih pred toploto, svetlobo in vlago.

Odstranjevanje:
Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je pretekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Delovati mora v skladu z okoljsko zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z nevarnimi odpadki in ravnanja z embalažo in odpadno embalažo.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Proizvod Effect Rodent mehka vaba 250 g
EAN/UPC koda 3830043530335
Neto teža v kg 0,25
Bruto teža v kg 0,311
Oblika izdelka ostalo
Režim hranjenja sobna temperatura
Rok trajanja 1095
Način pakiranja karton
Št. plasti na paleti 6
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!