Vaba za miši in podgane - pelete

 • Natisni

Ratimor pelete

Učinkovit rodenticid proti mišim in podganam, ki vsebuje aktivno snov z najširšim spektrom uporabe in je zaradi posebne mešanice različnih vrst žita za glodavce zelo vabljiv.

Prednosti

 • Aktivna snov bromadiolon ima najširši spekter delovanja.
 • Glodavcem izredno okusne vabe zaradi velikega deleža različnih vrst žita.
 • Dodani atraktanti privabljajo glodavce.
 • Velika učinkovitost zaradi zapoznelega delovanja.

Opis

Ratimor pelete so rodenticid, ki je izjemno privlačen za hišne miši ter črne in sive podgane. Zaradi aktivne snovi bromadiolon, ki ima izjemno širok spekter uporabe, je zelo priljubljena izbira strokovnjakov za zatiranje škodljivcev.
Zaradi visoke vsebnosti mešanice različnih vrst žita je še posebej učinkovit v suhih prostorih in gospodarskih poslopjih, kjer miši in podgane nimajo na voljo hrane. Zapoznelo delovanje pelet omogoča, da večje število škodljivcev že zaužije rodenticid, preden poginejo prve miši ali podgane, tako da ne odvrnejo drugih od jemanja pelet. Oblika pripravka: gotova vaba (RB).

Pakiranje

300g (250 g + 50 g gratis)

Uporaba

Ratimor pelete uporabljajte kot rodenticid v skladiščih s kmetijskimi proizvodi (v katerih blago ni v razsutem stanju), na živinorejskih farmah, v skladiščih z živili, industrijskih obratih ter drugih prostorih, kjer so dejavne miši in podgane, za zatiranje:

 • za hišne miši (Mus musculus): v količini 20 do 25 g s postavljanjem v kupčkih blizu gnezda ali na mestih, kjer se gibljejo.
 • za črne podgane (Rattus rattus) in sive podgane (Rattus norvegicus): v količini od 100 do 150 g s postavljanjem v kupčkih na zakritih mestih.


Število uporab ni omejeno. Vabe nastavljajte vsakih 14 dni, vse dokler ne ostanejo nedotaknjene. Porabljeno vabo je treba nadomeščati, dokler miši in podgane povsem ne izginejo. Poginule živali odstranite. Pri postavljanju vab je treba paziti, da ne pride do onesnaževanja voda (nastavljajte najmanj 20 m od voda). Vabe ne smejo biti dostopne otrokom in toplokrvnim živalim.

 

 

 

Shranjevanje:
Vabe hranite v zaprtem prostoru, ki ni namenjen skladiščenju hrane, pijače in živalske krme. Hranite jih v originalni embalaži ter nedostopno otrokom. Zaščitite jih pred toploto, svetlobo in vlago.

Odstranjevanje:
Uporabnik mora oddati prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je pretekel rok uporabnosti, pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Delovati mora v skladu z okoljsko zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z nevarnimi odpadki in ravnanja z embalažo in odpadno embalažo.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Proizvod Ratimor pelete 250+50 g
EAN/UPC koda 3830001598360
Neto teža v kg 0,3
Bruto teža v kg 0,33
Oblika izdelka ostalo
Režim hranjenja sobna temperatura
Rok trajanja 1095
Način pakiranja folija
Št. plasti na paleti 7
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!