Bio Plantella Zemlja za borovnice

 • Natisni

Bio Plantella zemlja za borovnice

Visoko kakovostna organska zemlja za ekološko sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in drugih kisloljubnih rastlin.

Prednosti:

 • popolnoma naravna sestava, odlična za EKO vrtnarjenje
 • zagotavlja optimalne kislo pH vrednost, prilagojeno borovnicam, brusnicam, rododendronom …
 • z najkakovostnejšo huminsko šoto: bogato z organsko snovjo in humusom
 • bioaktivna glina preprečuje izhlapevanje vode
 • dodano dolgo delujoče organsko gnojilo
 • za bujne in zdrave borovnice polnega okusa

Visoko kakovostna organska zemlja je odlična za ekološko sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in drugih kisloljubnih rastlin, saj vsebuje visok delež naravnih in kislih šot, s čimer zagotavlja optimalno kislo pH vrednost, ki tem rastlinam omogoča pravilno sprejemanje hranil.

Način uporabe:
Bio Plantella Organsko zemljo za borovnice uporabljamo za sajenje in presajanje vseh vrst: borovnic, brusnic in ostalih kisloljubnih rastlin, kot so: rododendroni, azaleje, vresovke … Sadimo jih lahko neposredno v zemljo ali ji dodamo do 20 % zemlje iz vrta.

Dognojevanje:
Bio Plantella Zemlja za borovnice vsebuje dovolj hranil za 3 - 4 tedne, nato priporočamo redno dognojevanje z visoko kakovostnim 100% organskim specialnim gnojilom Bio Plantella Nutrivit za borovnice.

Dokazana učinkovitost:
Naši izdelki so rezultat dolgoletnega znanja, preverjenih raziskav in tehnoloških inovacij. Njihova učinkovitost je testirana in potrjena v strokovnih laboratorijih.

Shranjevanje: Zemljo hranimo v originalni embalaži v suhem prostoru.

Pakiranje: 60L

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec

Specifikacija

Vsebuje najkakovostnejšo huminsko šoto: bogato z organsko snovjo in humusom. Zemlja s svojo sestavo zagotavlja idealne pogoje za dobro rast in razvoj borovnic in ostalih kisloljubnih rastlin, saj povečuje sposobnost zadrževanja vode, preprečuje izpiranje hranil ter zmanjšuje uporabo kemičnih sredstev za varstvo rastlin. Bioaktivna glina preprečuje preveliko izhlapevanje vode ter daljše obdobje zagotavlja preskrbo s hranili, dodano pa je tudi dolgo delujoče organsko gnojilo, ki zagotavlja idealne pogoje za zdravo rast in razvoj rastlin.
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!