Zemlja za setev in pikiranje

 • Natisni

Bio Plantella Start

Visokokakovostna zemlja iz najkakovostnejših šot za prve setve in pikiranje. Mladim rastlinam nudi idealne pogoje za razvoj korenin in krepko rast.

Prednosti

 • zagotavlja zdrave in močne sadike,
 • vsebuje 100% naravno šoto,
 • zagotavlja idealne pogoje za rast mladih rastlin.

Opis

Bio Plantella Start je specialna zemlja za setev, vzgojo in presajanje sadik, ki s posebej prilagojeno sestavo omogoča hiter razvoj koreninskega sistema. pH vrednost in vsebnost hranil v zemlji Bio Plantella Start sadikam zagotovlja vse potrebne hranilne snovi za razvoj korenin mladih rastlin in razvoj mladih sadik. Kombinacija šot skrbi za optimalno zadrževanje vode v zemlji. Ker ima zemlja zelo fino mleto strukturo, ustvarja idealno razmerje zraka in vode v območju korenin, da se te lahko pravilno razvijajo.

Pakiranje

20 l, 50 l

Uporaba

Pri setvi, pikiranju, pripravi potaknjencev je ključnega pomena primeren substrat, ki bo mladi rastlini omogočil idealne pogoje za rast. Seme oziroma potaknjence posadite v šotni lonček, napolnjen s substratom Bio Plantella Start. Po tem zemljo nekoliko orosite.

Za hitro kalitev priporočamo, da se substrat nikoli v celoti ne presuši. V času kalitve zaradi dodanih hranil dodatno dognojevanje ni potrebno. Po ukoreninjenju pa je potrebno rastline dognojiti. Izbrite tekoče organsko gnojilo Bio Plantella Vrt ali organsko gnojilom v obliki granul Bio Plantella Nutrivit.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!