Dolgo delujoče membransko gnojilo za okrasne rastline in žive meje

 • Natisni

Plantella Formula 365 za okrasne rastline in žive meje

Gnojilo s podaljšanim delovanjem za goste in močne okrasne grmovnice in drevje, dvoletne in trajne okrasne rastline ter žive meje temelji na najsodobnejši tehnologiji izdelave.

Prednosti

 • podaljšano delovanje: hranila se nadzorovano sproščajo glede na temperaturo zemlje in s tem zagotavljajo uravnoteženo prehrano rastlin.
 • tehnološka dovršenost: temelji na tehnološko dovršeni izdelavi membrane, ki ovija hranila dušika, fosforja in kalija.
 • okolju prijazno: zaradi nadzorovanega postopnega sproščanja je gnojilo okolju prijaznejše, saj ne obremenjuje podtalnice.
 • enkrat v sezoni: že enkratno gnojenje zadostuje za (profesionalno) nego grmovnic v celotni rastni sezoni in zagotavlja popoln videz vaše okolice.
 • petkrat manjša poraba: raba gnojil je razumnejša, saj za isto površino letno porabite do petkrat manj gnojila.
 • preprosta uporaba: nega grmovnic je preprostejša, prihranek časa pa lahko namenite uživanju v lepo urejeni okolici svojega doma.

Opis

Plantella Formula 365 je pametno gnojilo. Vlaga v zemlji prodre skozi membrano in raztaplja hranila, ki se najbolj intenzivno sproščajo v času rasti. Membrana deluje na temperaturni osnovi: pri nižjih temperaturah, ko rastline mirujejo, membrana prepušča manj snovi in obratno. Tako dobijo rastline v vsakem trenutku ravno pravšnjo količino hranil. Postopno sproščanje zagotavlja, da bodo vaše okrasne rastline vso sezono močne in zdrave.

Pakiranje

1 kg

Uporaba

Ob prvem sajenju rastline gnojilo zmešamo z zemljo, z njim prekrijemo koreninsko grudo in do vrha zasujemo sadilno jamo. Zemljo rahlo potlačimo in rastlino dobro zalijemo. Ko dognojujemo, pri okrasnih grmovnicah, okrasnem drevju in cvetočih živih mejah gnojilo enakomerno posipamo po tleh v velikosti krošnje, pri dvoletnicah in trajnicah pa ga enakomerno potrosimo okrog rastlin in ga rahlo prekrijemo s prstjo.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!