Humanitornost in donacije

V Unichemu je družbeno odgovorno ravnanje integrirani del poslovanja in kaže na naš odnos do okolja in na splošno življenjskega prostora. Naša prizadevanja segajo na široko polje družbenih dejavnosti, prevzemamo aktivno vlogo v različnih akcijah ter prispevamo materialna in finančna sredstva. Kot najbolj pomembna lahko izpostavimo vlaganja in donatorstva v ekologijo in humanitarne zadeve.

Ekološka prizadevanja Unichemovih strokovnjakov so bila pred leti kronana tudi z javnim priznanjem Ekološkega razvojnega sklada Republike Slovenije, ki je skupino naravi prijaznih izdelkov za prehrano in varstvo rastlin Bio Plantella razglasil za 'okoljski izdelek 2002'. Ob tem priznanju in za razvoj ekološkega vrtnarjenja smo v letu 2003 ustanovili Unichemov ekološki sklad, ki se oblikuje tako, da gre 10 centov od vsakega prodanega izdelka Bio Plantella v humanitarne namene.

Tako sodelujemo pri urejanju okolja v izbranih zavodih za pomoč otrokom v ljubljanski, celjski in mariborski regiji in za humanitarno pomoč otrokom v pediatrični kliniki Ljubljana za nakup laboratorijske ali druge opreme.

Pomoč društvi za celebralno paralizoDonacija pediatrični kliniki

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!