Vključevanje v skupnost

V središču vseh naših pobud je aktivno vključevanje v skupnost ter posluh za potrebe naše lokalne okolice.

V preteklih letih smo vsako prvo soboto v maju organizirali dan odprtih vrat Unichema, kjer smo se s svojim prodajnim programom, sodelavci in izobraževalnimi ter drugimi kulturno-zabavnimi aktivnostmi predstavili zaposlenim in njihovim družinam ter prijateljem, okoličanom, poslovnim partnerjem in članom kluba Gaia.

Dan odprtih vrat je privabil tisoč in več gostov, mi pa smo jim v tem dnevu predstavili likovno razstavo (na temo vrtnic, avtohtonih rastlin, barja ipd.) – vsako leto kaj novega. Organizirali smo predavanja o ekološkem vrtnarjenju ali urejanju vrtov, strokovnjaki so svetovali o odpravi težav v vrtu in doma, otroci osnovnih šol in posebnih zavodov za otroke s posebnimi zahtevami so tekmovali v urejanju vrtnih gredic, otroci osnovnih in srednjih šol so predstavili svoje glasbene, plesne, športne dosežke, vmes pa smo se družili, zabavali in pogostili s čim dobrim.

Šole, kulturna in športna društva, ki jim pomagamo s sponzorskimi sredstvi, so vsako leto pokazali nekaj novega na tem dogodku.

Donacija Blagajana

Redno skrbimo tudi za urejenost našega delovnega okolja in tudi širše okolice. Urejali smo krožišča v Vrhniki. Naša prizadevanja pa so bila nagrajena s priznanji in, kar je najpomembneje, zadovoljstvom občanov.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!