Vključevanje v skupnost

V središču vseh naših pobud je aktivno vključevanje v skupnost ter posluh za potrebe naše lokalne okolice.

Vsako prvo soboto v maju organiziramo dan odprtih vrat Unichema, kjer se s svojim prodajnim programom, sodelavci in izobraževalnimi ter drugimi kulturno-zabavnimi aktivnostmi predstavimo zaposlenim in njihovim družinam ter prijateljem, okoličanom, poslovnim partnerjem in članom kluba Gaia.

Dan odprtih vrat privabi tisoč in več gostov, mi pa jim v tem dnevu predstavimo likovno razstavo (na temo vrtnic, avtohtonih rastlin, barja ipd.) – vsako leto kaj novega.

Organiziramo predavanje o ekološkem vrtnarjenju ali urejanju vrtov, strokovnjaki svetujejo o odpravi težav v vrtu in doma, otroci osnovnih šol in posebnih zavodov za otroke s posebnimi zahtevami tekmujejo v urejanju vrtnih gredic, otroci osnovnih in srednjih šol predstavljajo svoje glasbene, plesne, športne dosežke, vmes pa se družimo, zabavamo in pogostimo s čim dobrim.

Šole, kulturna in športna društva, ki jim pomagamo s sponzorskimi sredstvi, vsako leto pokažejo nekaj novega na tem dogodku.

Donacija Blagajana

Redno skrbimo tudi za urejenost našega delovnega okolja in tudi širše okolice. Urejali smo krožišča v Vrhniki. Naša prizadevanja pa so bila nagrajena s priznanji in, kar je najpomembneje, zadovoljstvom občanov.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!