Pristopili smo k nadaljevanju - Napredni certifikat DOD

Z veseljem sporočamo, da smo v letu 2022 pridobili Pristopni certifikat DOD in septembra 2023 podpisali pogodbo za pridobitev novega, Naprednega certifikata “Družbeno odgovoren delodajalec”, ki ga bomo postopoma implementirali v naslednjih dveh letih do septembra 2025.

Poškodba stekla nivojskega kazalnika parne peči

V četrtek, 21.9.2023 ob 18.30, je v podjetju Unichem prišlo do poškodbe stekla nivojskega kazalnika parne peči. Po pregledu je bilo ugotovljeno, da ni prišlo do nobene nevarnosti za okolje.

Uspešna sejemska predstavitev na PLMA 2023

Po koncu PLMA 2023 lahko preprosto zaključimo, da je bila predstavitev na sejmu zelo uspešna. Za našo izvozno prodajno ekipo je bilo to izjemno potovanje, polno plodnih sestankov, angažiranih razprav in obetavnih priložnosti.

Z donacijo razveselili mlade vrtnarje

S sijajnim zgledom družbene odgovornosti in velikodušnosti je podjetje Unichem, priznani slovenski proizvajalec izdelkov za vzgojo in nego rastlin, v sodelovanju z revijo Gaia nedavno izvedlo donacijo izdelkov Plantella in Bio Plantella, ki je prinesla pomembno podporo in izboljšanje življenja udeležencev Centra za usposabljanje Elvira Vatovec Strunjan.

Pridružite se nam na PLMA sejmu v Amsterdamu

Pridružite se nam na PLMA sejmu v Amsterdamu Naša izvozna ekipa je z mislimi že skoraj na poti v Amsterdam, kjer bodo v naslednjem tednu predstavljali asortima naših izdelkov tako za nego in varstvo rastlin Plantella in Bio Plantella, kot tudi za zaščito pred škodljivimi insekti – Effect in glodavci - Ratimor.

Predavanje o biocidih - Grčija

Konec marca smo predavanje in predstavitev biocidov izvedli tudi v Grčiji. Naš predstavnik, g. Pichler je vodil predavanje o Effect insekticidih.

ConExPest se ponovno vrača

Po uspehu preteklih sejmov (ko sta izdelka Ratimor Mehka vaba in Effect Microtech CS prejela častno nagrado uporabnikov - PCO) se ConExPest ponovno vrača v realizacijo.

Killgerm delavnice 2023

Izdelki Effect in Ratimor so bili predstavljeni tudi na delavnici Killgerm, ki je potekala na petih različnih lokacijah v Nemčiji

IPM ESSEN 2023 – vtisi sejma

Ob koncu sejma so občutki enostavno čudoviti. Vodilni sejem za hortikulturo – IPM ESSEN nas tudi letos ni pustil razočarane.

IPM 2023 – GREEN, GREAT, GORGEOUS!

Le še nekaj dni in vodilni svetovni sejem za vrtnarstvo bo odprl svoja vrata, mi pa smo veseli, da bomo med številnimi razstavljavci z vsega sveta.

Unichem - družbeno odgovorni delodajalec

Družbena odgovornost, ekološka prizadevanja in trajnostna naravnanost podjetja so del poslovne strategije Unichema. Podjetje je pridobilo Pristopni certifikat družbeno odgovorni delodajalec iz področja Organizacijsko upravljanje.

Sejem Pest World v Bostonu

V čast nam je bilo sodelovati na tem velikem dogodku. Naša izvozna ekipa se je zelo potrudila in predstavila široko paleto insekticidov Effect in rodenticidov Ratimor.

UNICHEM prejel priznanje za ESG in za enega med top 5 izvozniki leta

V izjemno čast nam je, da smo bili na 9. izvozni konferenci na Brdu pri Kranju spoznani za enega izmed petih najboljših slovenskih izvoznikov leta, prejeli pa smo tudi častno priznanje za aktivno delovanje v smeri ESG (okolje, družba, upravljanje). Preberite več...

Sejem trgovskih znamk - PLMA 2022

Svoja vrata odpira največji sejem trgovskih znamk – PLMA 2022. Ta mednarodni sejem že več kot 35 let združuje trgovce s proizvajalci.

Sejem Pest EX 2022

Svetovno poznani in priznani sejem ponovno tudi v živo. Tam smo bili tudi mi!

Mišja mrzlica v srhljivem porastu

Kot poročajo številni mediji v Sloveniji, imamo letos pri nas izredno visok pojav virusne bolezni mišje mrzlice. Ta je nad vsemi dolgoletnimi povprečji in sovpada z ogromno populacijo glodavcev, ki jo širijo med človeško populacijo.

Sprememba vodstva podjetja

Z začetkom novembra je podjetje Unichem dobilo novega direktorja. Lastnik podjetja Mile Radivojević je za novega direktorja podjetja imenoval g. Aleša Meseca.

S plantella.si še lažje izberete svojo Plantello

Nova spletna stran prinaša še več Plantellinih vrtnarskih nasvetov, informacij in zanimivih vsebin, predvsem pa uporabnika po najbližji poti popelje do informacije, ki jo potrebuje ali do izdelka, ki bi bil idealen zanj.

A CHANGE IN THE COMPANY LEADERSHIP

In the beginning of October there was a change in the leadership of Unichem. The company owner has appointed Mr. Robert Surina as the Company Director.

Klub Gaia na 24. sejemu Flora

Pridružite se nam na enem največjih tovrstnih sejmov, ki jih skupaj s sejmi Poroka, Altermed, ApiSlovenija, Kulinart in Festivalom kave Slovenija združimo v bogato sejemsko dogajanje, ki privabi veliko število obiskovalcev.

Plantellini dnevi 2019

Da bi svojim uporabnikom omogočili čim boljši začetek vrtnarske sezone in jim približali izdelke blagovne znamke Plantella in Bio Plantella, tudi v letu 2019 nadaljujemo s Plantellinimi dnevi.
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!