Killgerm delavnice 2023

Izdelki Effect in Ratimor so bili predstavljeni tudi na delavnici Killgerm, ki je potekala na petih različnih lokacijah v Nemčiji

IPM ESSEN 2023 – vtisi sejma

Ob koncu sejma so občutki enostavno čudoviti. Vodilni sejem za hortikulturo – IPM ESSEN nas tudi letos ni pustil razočarane.

IPM 2023 – GREEN, GREAT, GORGEOUS!

Le še nekaj dni in vodilni svetovni sejem za vrtnarstvo bo odprl svoja vrata, mi pa smo veseli, da bomo med številnimi razstavljavci z vsega sveta.

Unichem - družbeno odgovorni delodajalec

Družbena odgovornost, ekološka prizadevanja in trajnostna naravnanost podjetja so del poslovne strategije Unichema. Podjetje je pridobilo Pristopni certifikat družbeno odgovorni delodajalec iz področja Organizacijsko upravljanje.

Sejem Pest World v Bostonu

V čast nam je bilo sodelovati na tem velikem dogodku. Naša izvozna ekipa se je zelo potrudila in predstavila široko paleto insekticidov Effect in rodenticidov Ratimor.

UNICHEM prejel priznanje za ESG in za enega med top 5 izvozniki leta

V izjemno čast nam je, da smo bili na 9. izvozni konferenci na Brdu pri Kranju spoznani za enega izmed petih najboljših slovenskih izvoznikov leta, prejeli pa smo tudi častno priznanje za aktivno delovanje v smeri ESG (okolje, družba, upravljanje). Preberite več...

Sejem trgovskih znamk - PLMA 2022

Svoja vrata odpira največji sejem trgovskih znamk – PLMA 2022. Ta mednarodni sejem že več kot 35 let združuje trgovce s proizvajalci.

Sejem Pest EX 2022

Svetovno poznani in priznani sejem ponovno tudi v živo. Tam smo bili tudi mi!

Mišja mrzlica v srhljivem porastu

Kot poročajo številni mediji v Sloveniji, imamo letos pri nas izredno visok pojav virusne bolezni mišje mrzlice. Ta je nad vsemi dolgoletnimi povprečji in sovpada z ogromno populacijo glodavcev, ki jo širijo med človeško populacijo.

Sprememba vodstva podjetja

Z začetkom novembra je podjetje Unichem dobilo novega direktorja. Lastnik podjetja Mile Radivojević je za novega direktorja podjetja imenoval g. Aleša Meseca.

S plantella.si še lažje izberete svojo Plantello

Nova spletna stran prinaša še več Plantellinih vrtnarskih nasvetov, informacij in zanimivih vsebin, predvsem pa uporabnika po najbližji poti popelje do informacije, ki jo potrebuje ali do izdelka, ki bi bil idealen zanj.

A CHANGE IN THE COMPANY LEADERSHIP

In the beginning of October there was a change in the leadership of Unichem. The company owner has appointed Mr. Robert Surina as the Company Director.

Klub Gaia na 24. sejemu Flora

Pridružite se nam na enem največjih tovrstnih sejmov, ki jih skupaj s sejmi Poroka, Altermed, ApiSlovenija, Kulinart in Festivalom kave Slovenija združimo v bogato sejemsko dogajanje, ki privabi veliko število obiskovalcev.

Plantellini dnevi 2019

Da bi svojim uporabnikom omogočili čim boljši začetek vrtnarske sezone in jim približali izdelke blagovne znamke Plantella in Bio Plantella, tudi v letu 2019 nadaljujemo s Plantellinimi dnevi.

UNICHEM na svetovno znanemu sejmu IPM 2019

Predstavili se bomo na sejmu IPM 2018 (22. - 25.1.2019) – na enem od največjih sejmov na področju kmetijstva, kjer bomo predstavljali celotno paleto naših izdelkov, od izdelkov za nego in zaščito rastlin Plantella in Bio Plantella do insekticidov in rodenticidov za splošno uporabo, poznanih pod blagovno znamko Ratimor in Effect.

Obiščite nas na sejmu PestWorld 2018 na Floridi!

Kmalu bo svoja vrata odprla največja razstava za zaščito pred škodljivci PestWorld 2018. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se dogovorite za sestanek ali se preprosto ustavite na razstavnem mestu Unichema št. 616.

Januar bo minil v sejemskem vzdušju

Mesec januar bodo naši predstavniki zaključili s predstavitvami naših izdelkov na svetovno priznanih in obiskanih sejmih. Začeli bodo na enem delu Nemčije, nadaljevali na drugem delu Nemčije in zaključili v Ameriki.

Razstavljali smo na sejmu INDAGRA 2016

Naša prodajna ekipa je razstavljala številne izdelke Unichemovih blagovnih znamk, kot so Plantella, Bio Plantella, Ratimor in Effect. Izpostavili so prednosti 100% organskega, dolgo-delujočega gnojila v obliki palet - Plantella Organik, izdelke Effect proti insektom in izdelke Ratimor proti glodavcem.

Unichem je razstavljal na sejmu EUROTIER 2016

Prodajna ekipa je predstavila Unichemove izdelke na največjem sejmu za kmetijstvo in živinorejo - EuroTier 2016, ki je potekal od 15. - 18. novembra 2016 v Hannovru, v Nemčiji.
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!