Mišja mrzlica v srhljivem porastu

Kot poročajo številni mediji v Sloveniji, imamo letos pri nas izredno visok pojav virusne bolezni mišje mrzlice. Ta je nad vsemi dolgoletnimi povprečji in sovpada z ogromno populacijo glodavcev, ki jo širijo med človeško populacijo.

Sprememba vodstva podjetja

Z začetkom novembra je podjetje Unichem dobilo novega direktorja. Lastnik podjetja Mile Radivojević je za novega direktorja podjetja imenoval g. Aleša Meseca.

S plantella.si še lažje izberete svojo Plantello

Nova spletna stran prinaša še več Plantellinih vrtnarskih nasvetov, informacij in zanimivih vsebin, predvsem pa uporabnika po najbližji poti popelje do informacije, ki jo potrebuje ali do izdelka, ki bi bil idealen zanj.

A CHANGE IN THE COMPANY LEADERSHIP

In the beginning of October there was a change in the leadership of Unichem. The company owner has appointed Mr. Robert Surina as the Company Director.

Klub Gaia na 24. sejemu Flora

Pridružite se nam na enem največjih tovrstnih sejmov, ki jih skupaj s sejmi Poroka, Altermed, ApiSlovenija, Kulinart in Festivalom kave Slovenija združimo v bogato sejemsko dogajanje, ki privabi veliko število obiskovalcev.

Plantellini dnevi 2019

Da bi svojim uporabnikom omogočili čim boljši začetek vrtnarske sezone in jim približali izdelke blagovne znamke Plantella in Bio Plantella, tudi v letu 2019 nadaljujemo s Plantellinimi dnevi.

UNICHEM na svetovno znanemu sejmu IPM 2019

Predstavili se bomo na sejmu IPM 2018 (22. - 25.1.2019) – na enem od največjih sejmov na področju kmetijstva, kjer bomo predstavljali celotno paleto naših izdelkov, od izdelkov za nego in zaščito rastlin Plantella in Bio Plantella do insekticidov in rodenticidov za splošno uporabo, poznanih pod blagovno znamko Ratimor in Effect.

Obiščite nas na sejmu PestWorld 2018 na Floridi!

Kmalu bo svoja vrata odprla največja razstava za zaščito pred škodljivci PestWorld 2018. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se dogovorite za sestanek ali se preprosto ustavite na razstavnem mestu Unichema št. 616.

Januar bo minil v sejemskem vzdušju

Mesec januar bodo naši predstavniki zaključili s predstavitvami naših izdelkov na svetovno priznanih in obiskanih sejmih. Začeli bodo na enem delu Nemčije, nadaljevali na drugem delu Nemčije in zaključili v Ameriki.

Razstavljali smo na sejmu INDAGRA 2016

Naša prodajna ekipa je razstavljala številne izdelke Unichemovih blagovnih znamk, kot so Plantella, Bio Plantella, Ratimor in Effect. Izpostavili so prednosti 100% organskega, dolgo-delujočega gnojila v obliki palet - Plantella Organik, izdelke Effect proti insektom in izdelke Ratimor proti glodavcem.

Unichem je razstavljal na sejmu EUROTIER 2016

Prodajna ekipa je predstavila Unichemove izdelke na največjem sejmu za kmetijstvo in živinorejo - EuroTier 2016, ki je potekal od 15. - 18. novembra 2016 v Hannovru, v Nemčiji.

[No translation] Visit our booth at PestWorld 2016, Seattle, Washington in October 2016

Minister za gospodarstvo Jožef Petrovič navdušen nad nagrado »Zmagovalec ljudstva«, ki jo je prejela aplikacija naredivrt.si

Sinja Gorica, 17.9.2014 Spletna aplikacija Naredivrt.si si je prislužila nagrado »Zmagovalec ljudstva« v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2014. V začetnih mesecih aplikacije Naredivrt.si je bilo izrisanih skoraj 12.000 vrtov. Aplikacija Naredivrt.si je obenem tudi spletna podpora projektu Samooskrbni urbani vrt, s katerim so strokovnjaki Klub Gaia in podjetja Unichem pomagali več družinam, posameznikom in skupinam iz desetih slovenskih obcin pridelati svojo lastno zelenjavo.

NarediVrt.si je postal Zmagovalec ljudstva

Spletna aplikacija www.naredivrt.si za izris načrta samooskrbnega vrta, ki je nastala s sodelovanjem Kluba Gaia, podjetja Unichem in agencije AV Studio, je v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2014 postala Zmagovalec ljudstva.

Na voljo je naša nova spletna aplikacija NarediVrt.si

Letos smo stopili skupaj strokovnjaki Kluba Gaia in podjetja Unichem ter s pomočjo AV Studia zasnovali novo spletno stran z brezplačno aplikacijo samooskrbnega vrta, ki na zabaven, enostaven in privlačen način pripravi načrt domačega vrta z upoštevanjem pravil kolobarjenja, dobrih in slabih sosedov ter mešanih posevkov, setvenega koledarja…
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!