Na Finskem prejeli nagrado za vrtnarski izdelek leta 2011

Finsko Združenje vrtnarskih trgovcev je na letošnjem izboru za naj vrtni izdelek leta 2011 izbralo Unichemove šumeče tablete PLANTELLA TABS. Kriteriji izbire so visoka kakovost in inovativnost izdelka, ki so plod strokovnega znanja in razvoja. Tak izdelek narekuje smernice razvoja na področju vrtnarstva, je pa tudi izdelek, ki je kupcu prijazen in mu olajša delo z rastlinami.

Unichem ima dolgoletno tradicijo razvoja izdelkov za prehrano in varstvo rastlin. Kot plod dolgoletnih izkušenj in poznavanj potreb kupcev oz. ljubiteljev vrtnarstva smo razvili inovativen izdelek Plantella Tabs - gnojilo za cvetoče in zelene rastline v obliki šumeče tablete.

Posebnost tega gnojila je v natančnem doziranju gnojila, ki je zelo enostavno. Po raztapljanju pa tableta ne pušča nobenih usedlin. Torej so šimeče tablete Plantella Tabs za uporabnika vsekakor odlična in enkratna izbira. V skrbi za zadovoljstvo potrošnikov linijo gnojil v obliki šumečih tablet nadgrajujejo z novimi specializiranimi gnojili, npr. za orhideje, vrtnine ipd.


Nagrada za naj vrtnarski izdelek leta 2011

Priznanje za vrtnarski izdelek leta 2011 je vsekakor uspešna popotnica za Unichemov razvoj inovativnih izdelkov na področju prehrane in varstva rastlin.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!