Unichem na največjem mednarodnem vrtnarskem sejmu v Nemčiji

V obdobju od 4. do 6 septembra 2011 smo sodelovali na mednarodnem sejmu vrtnarstva Gafa, ki se je odvijal v Nemčiji, v mestu Koln. Sejem Gafa je eden izmed največjih sejmov s področja vrtnarstva. Letos ga je obiskalo kar 36.300 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali zadnje trende v vrtnarstvu in pridobili nove izvirne ideje.

Unichem na velikem razstavnem prostoru

Zaradi pomembnosti sejma in mnogih novosti ter inovacij, ki smo jih v preteklem letu razvili, smo se odločili za predstavitev naših izdelkov na večjem razstavnem prostoru kot lansko leto. Letošnji sejem je obsegal kar 60m2, tako je bilo dovolj prostora za predstavitev novih izdelkov iz linije tabsov (prva gnojila v obliki šumečih tablet) in novih t.i. »pametnih« rodenticidov (izdelek iBite), za katera velja tudi patentna prijava.

Gnojila v obliki šumečih tablet so novost na tržišču, zato so vzbudila veliko zanimanje kupcev, saj jih odlikuje kar precej prednosti. Doziranje gnojila je zelo enostavno, natančno, kakovostno, saj po raztapljanju tableta ne pušča nobenih usedlin. Torej, za uporabnika vsekakor odlična izbira.

Kot plod dolgoletnih inovativnih raziskav je tim razvojnikov razvil t.i. inteligentno vabo, imenovano iBITE, ki jo tržimo pod blagovno znamko RATIMOR. Rezultati testiranj kažejo, da je vaba izjemno učinkovita, saj jo imajo glodavci zelo radi, oz. kot strokovno imenujemo njeno učinkovitost, je zelo ješča. Poleg pestre sestave jo odlikuje tudi posebna večkotna oblika, ki omogoča glodavcem lažji ugriz.

Potencialnim in obstoječim kupcem smo predstavili tudi linijo naravnih izdelkov BIO PLANTELLA, ki so namenjeni novodobnim, ekološko bolj ozaveščenim ljubiteljem vrtnarjenja.

Razstavni prostor na sejmu Gaffa

Sejma se je udeležilo veliko poslovnih partnerjev, ki so z veseljem prisluhnili našim novostim. Unichemova ekipa izvoznikov je z velikim zadovoljstvom ocenila uspešnost sejma, prav tako kupci, ki so dobili nove informacije o izdelkih in s tem oboji nove poslovne priložnosti.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!