Mednarodna izmenjava znanja in mnenj v Nemčiji

Zaposleni podjetja Unichem se zavedajo, da je kakovost ključna za uspešno delovanje, zato vseskozi poglabljajo svoje znanje ter pridobivajo še dodatne izkušnje. Tako so se imeli v februarju možnost udeležiti delavnic oz. seminarja, ki ga vsako drugo leto organizira največji disrtibuter sredstev za deratizacijo in dezinskecijo, podjetje Killgerm iz Nemčije.

Delavnice so potekale od 4. do 8 februarja 2013 v Rainu, Hockenheimu, Gladbecku, Berlinu in Hamburgu in se jih je udeležilo okrog 250 podjetij, ki se profesionalno ukvarjajo z deratizacijo in dezinsekcijo.


»Proizvajalci smo poleg predstavitve novih izdelkov imeli možnost govoriti tudi direktno s temi podjetji in dobiti ''izkušnje iz prve roke'' o zadovoljstvu uporabnikov z našimi izdelki,« ob tem izpostavlja vodja izvoza za Nemčijo Mateja M. Žigon.


V Nemčijo je sicer podjetje Unichem lansiralo nove izdelke, in sicer mikrokapsuliran insekticidi (Microtech), monitoring mehko vabo in 200 g bloke z žičko za deratizacijo v kanalizacijskih sistemih, ki so jih na tem seminarju tudi predstavljali.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!