Unichemove inovativne rešitve dvigovale prah tudi na največjem agro sejmu v Rusiji

Zadnje dni avgusta se je v Moskvi odvil eden najbolj barvitih agro sejmov, kjer podjetja iz vsega sveta predstavljajo najboljše izdelke za dom in vrt, novosti s področja vrtnarjenja in rastlin ter trende v floristiki. Letos je ob svoji 20. obletnici privabil ogromno število obiskovalcev, ki so spremljali okoli 350 domačih in mednarodnih podjetij. Samo na 3. dan dogodka so na sejmu zabeležili okoli 50.000 obiskovalcev.

Tudi ekipa iz podjetja Unichem je bila del najbolj uspešnega sejma na vzhodnoevropskem trgu. V prestolnici Rusije je skupaj z ruskim partnerjem Gardenzon predstavljala svoje odlične in inovativne rešitve, široko sprejete med ljubitelji vrtnarjenja. V ospredju so bile šumeče gnojilne tablete Plantella Tabs, ki so jih Rusi poimenovali »viagra za rastline«. Z zanimanjem so jih preizkušali in si v živo ogledali, kako delujejo.

Plantella Tabs

Veliko zanimanja so poželi tudi izdelki linije Bio Plantella, ekološki izdelki, ki so že uveljavljena in učinkovita sredstva v najzahtevnejših evropskih deželah, ter Plantella program za nego trate in sredstvo proti mahu. Med posebnostmi za trate in okrasni vrt so bila tudi novodobna pametna dolgo delujoča membranska gnojila Plantella Formula 365, s katerimi gnojimo le enkrat v sezoni.

plantella

Ruska podjetja in kupci so pokazali velik interes tudi za naš program za zaščito pred mišmi in podganami - rodenticide RATIMOR in program za zaščito proti mrčesu – insekticide EFFECT.

U.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!