Izjemno inovacijo za vrtnarje Plantella Tabs smo predstavili na vodilnem mednarodnem sejmu PLMA

Podjetje Unichem se je s svojimi inovativnimi rešitvami za vrtnarje in zaščito bvalnega okolja pred insekti in glodalci predstavilo na največjem mednarodnem sejmu v Evropi PLMA "World of Private Label " Trade Show. Z inovativnimi gnojilnimi šumečimi tabletami Plantella Tabs se je potegovalo tudi za nagrado za inovacijo leta.

20. in 21. maja se je odvijal vodilni mednarodni sejem trgovske menjave zasebnih blagovnih znamk v Amstrdamu, PLMA, "World of Private Label " Trade Show. Pritegnil je več kot 10.000 kupcev in obiskovalcev iz več kot 100 držav, ki so si lahko ogledali široko paleto proizvodov več kot 2200 razstavljalcev iz 70 držav, vključno z 53 nacionalnimi in regijskimi paviljoni. Široka udeležba tako razstavljalcev kot obiskovalcev je še potrdila izjemno rast pomena zasebnih blagovnih znamk v svetovni trgovini v zadnjih letih. 

Na skoraj 210 m2 velikem slovenskem paviljonu se je predstavilo 18 podjetij, ki igrajo pomembno vlogo v slovenskem izvozu. Med njimi je ekipa podjetja Unichem predstavljala inovativne rešitve za vrtnarje s poudarkom na rešitvah iz ekološke linije in organskih gnojil ter odličnimi sredstvi za zaščito bivalnega okolja pred insekti in glodalci, ki so tudi sicer že uveljavljeni v najzahtevnejših evropskih deželah.

Unichemova stojnica na sejmu PLMA

Unichemova predstavnica na sejmu PLMA. 

Letos je strokovna žirija PLMA med 200 najinovativnejšimi prehrambenimi in ne-prehrambenimi izdelki, ki so se pojavili na policah supermarketov in specializiranih trgovin, izbirala izdelek za odličje »The 2014 International Salute to Excellence Award”. Za nagrado se je potegovalo tudi podjetje Unichem in v ta namen predstavilo izdelke linije Plantella Tabs.

Čeprav naše gnojilo v obliki šumeče tablete ni prejelo glavne nagrade, pa so za izjemno inovativno rešitev za vrtnarje predstavnici Unichemove ekipe osebno čestitali predstavniki PLMA iz Nemčije in Francije.

Plantella Tabs

Plantella Tabs, inovativno gnojilo v obliki šumečih tablet.

Predstavitev Unichema na sejmu je bila uspešna in ekipa se je domov odpravila s številnimi pravimi kontakti za pričetek novih poslov v državah, kjer želimo okrepiti svojo prisotnost.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!