Prvo nagrado za kakovost je dobila mehka vaba Ratimor

Na evropski konferenci profesionalcev za deratizacijo, Con Ex Pest – European Pest Management Conference, v Krakowu, Poljska, od 19. do 20. maja 2011, je strokovna komisija združenja za deratizacijo dodelila prvo nagrado za kakovost izdelka RATIMOR MEHKA VABA, našega podjetja. Tako je bil Ratimor določen kot najboljši izdelek med rodenticidi glede na kakovost ter dobro ceno.

Ratimor mehka vaba je posebna oblika vabe, rodenticida, ki s svojo formulacijo zagotavlja popolnoma učinkovito sredstvo za zatiranje miši in podgan in je med vsemi vabami najbolj ješča vaba. To je dokazano tudi s poskusi na domačih in tujih inštitutih oz. laboratorijih, v primerjavi s podobnimi in drugačnimi vabami, kar v podjetju Unichem spremljamo vseskozi, s ciljem neprestanega izboljševanja kakovosti.

Con Ex Pest se organizira vsako leto v eni izmed držav Češka, Madžarska, Poljska, tako je vsako tretje leto na vrsti Poljska, kakor je bilo letos. V lepem zgodovinskem mestu Krakowu na Poljskem je bilo od 19. do 20. maja 2011 na sejmu prisotnih veliko proizvajalcev rodenticidov in insekticidov z vsega sveta, med njimi tudi eden vodilnih proizvajalcev rodenticidov in insekticidov Unichem d.o.o., ki je predstavil svoje blagovne znamke rodenticidov: Ratimor, Glodacid, Effect Rodent, v vseh oblikah (mehka vaba, parafinski bloki, peleti) in z različnimi aktivnimi substancami (bromadiolon, brodifakum in difenakum).

Nagrada za najkakovostnejšo vabo za miši in podgane - Ratimor mehko vabo

Zadnji dan konference je na svečanem zaključku predsednik žirije mednarodnega združenja CONEXPEST 2011 mgr. Wiktor Protas dodelil našemu hčerinskemu podjetju na Poljskem, Unichem Poljska z.o.o., diplomo za RATIMOR kot najboljšemu izdelku v kategoriji deratizacijskih sredstev, in sicer za kakovost v povezavi s ceno.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!