Na voljo je naša nova spletna aplikacija NarediVrt.si

Letos smo stopili skupaj strokovnjaki Kluba Gaia in podjetja Unichem ter s pomočjo AV Studia zasnovali novo spletno stran z brezplačno aplikacijo samooskrbnega vrta, ki na zabaven, enostaven in privlačen način pripravi načrt domačega vrta z upoštevanjem pravil kolobarjenja, dobrih in slabih sosedov ter mešanih posevkov, setvenega koledarja…

Preprosto kot 1,2,3

Da bi sestavili načrt, morate aplikaciji naredivrt.si zaupati:
1. kako velik bo vaš zelenjavni vrt
2. koliko oseb je v gospodinjstvu ter
3. katero zelenjavo najraje vidite na svojem krožniku

In aplikacija vam izriše načrt, pisan na vašo kožo. Tako pripravljen načrt boste lahko nosili naokrog, saj je celotna aplikacija zasnovana tako, da jo lahko spremljate še na računalniku, tablici, telefonu, celo TV-ju. ☺

aplikacija naredivrt.si

Seveda pa si lahko načrt tudi natisnete. Pri tem vam digitalni pomočnik ne bo pozabil napisati še števila rastlin, sadilnih razdalj in koristnih rastlin, s katerimi lahko zapolnite medprostor v vrsti, da bo delo potekalo hitro in gladko.

Koledar opravil

Z načrtom se znanje našega spletnega vrtnarja ne konča. Na podlagi načrta namreč sestavi tudi opomnike za opravila, vreme, setveni koledar… ter nam tako pomaga organizirati čas. Shranjuje tudi vse naše zapiske in fotografije, kar se bo na koncu leta izkazalo za zelo koristen vrtnarski dnevnik.

koledar opravil

Podpora ekipe Kluba Gaia

Naredivrt.si vsebuje tudi enciklopedijo vrtnin od semena do krožnika, opis vseh pomembnih škodljivcev in bolezni ter mnoge druge koristne in zabavne vsebine, video nasvete in še in še.

Če pa nam bo ob vsem tem še vedno potreben nasvet, so nam kot vedno tudi tu Gaini strokovnjaki le en klik stran. Kadarkoli jim lahko pišemo, priložimo sličico in z veseljem nam bodo pomagali razrešiti vsako vrtnarsko zagato.
 

 

Na www.naredivrt.si

logo naredivrt.si

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!