NarediVrt.si je postal Zmagovalec ljudstva

Spletna aplikacija www.naredivrt.si za izris načrta samooskrbnega vrta, ki je nastala s sodelovanjem Kluba Gaia, podjetja Unichem in agencije AV Studio, je v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2014 postala Zmagovalec ljudstva.

Vrtnarjenje je vse bolj in. Vrtnarimo vsi: stari, mladi, ženske, moški, pari, družine, ... Vrtnarimo povsod: na balkonih, vrtičkih, strehah, ob šolah, na skupnostnih urbanih vrtovih … In zato smo letošnje leto obeležili z novo spletno aplikacijo www.naredivrt.si, ki smo ga izvedli skupaj z agencijo AV-Studio.

Edinstvenost aplikacije je, da nam na podlagi najljubše zelenjave, števila članov v gospodinjstvu ter velikosti vrta hitro in preprosto sestavi načrt samooskrbnega vrta po pravilih kolobarjenja, dobrih sosedskih odnosov in mešanih posevkov. Hkrati nas z opomniki, setvenim koledarjem ter obvestilih o boleznih in škodljivcih vodi skozi vrtna opravila, ki nas na ekološki način privedejo do zdrave, domače zelenjave. 

Spletna aplikacija NarediVrt.si

S projektom nismo ostali neopaženi. V manj kot pol leta je bilo z našo aplikacijo zrisanih skoraj 12.000 vrtičkov. Aprila pa smo bili javnosti predstavljeni tudi v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki, ki ga že 3. leto zapored prirejata Marketing Magazin in E-Laborat.

Projekt WEBSI se je zaključil s svečano razglasitvijo digitalnih presežkov leta 2014 v petek, 12.9.2014.
Ponosni smo, da je naša spletna aplikacija www.naredivrt.si prejela nagrado za spletnega prvaka po izbiri ljudstva. Prav tako ji je komisija podelila 3. mesto v kategoriji Posebni digitalni projekti.

NaredVrt.si je prejel nagrado kot zmagovalec ljudstva

Vsem, ki ste našo aplikacijo uporabili in glasovali za nas, se iskreno zahvaljujemo!


Več o projektu WEBSI in zmagovalcih na: http://www.websi.si/

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!