NarediVrt.si je postal Zmagovalec ljudstva

Spletna aplikacija www.naredivrt.si za izris načrta samooskrbnega vrta, ki je nastala s sodelovanjem Kluba Gaia, podjetja Unichem in agencije AV Studio, je v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2014 postala Zmagovalec ljudstva.

Vrtnarjenje je vse bolj in. Vrtnarimo vsi: stari, mladi, ženske, moški, pari, družine, ... Vrtnarimo povsod: na balkonih, vrtičkih, strehah, ob šolah, na skupnostnih urbanih vrtovih … In zato smo letošnje leto obeležili z novo spletno aplikacijo www.naredivrt.si, ki smo ga izvedli skupaj z agencijo AV-Studio.

Edinstvenost aplikacije je, da nam na podlagi najljubše zelenjave, števila članov v gospodinjstvu ter velikosti vrta hitro in preprosto sestavi načrt samooskrbnega vrta po pravilih kolobarjenja, dobrih sosedskih odnosov in mešanih posevkov. Hkrati nas z opomniki, setvenim koledarjem ter obvestilih o boleznih in škodljivcih vodi skozi vrtna opravila, ki nas na ekološki način privedejo do zdrave, domače zelenjave. 

Spletna aplikacija NarediVrt.si

S projektom nismo ostali neopaženi. V manj kot pol leta je bilo z našo aplikacijo zrisanih skoraj 12.000 vrtičkov. Aprila pa smo bili javnosti predstavljeni tudi v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki, ki ga že 3. leto zapored prirejata Marketing Magazin in E-Laborat.

Projekt WEBSI se je zaključil s svečano razglasitvijo digitalnih presežkov leta 2014 v petek, 12.9.2014.
Ponosni smo, da je naša spletna aplikacija www.naredivrt.si prejela nagrado za spletnega prvaka po izbiri ljudstva. Prav tako ji je komisija podelila 3. mesto v kategoriji Posebni digitalni projekti.

NaredVrt.si je prejel nagrado kot zmagovalec ljudstva

Vsem, ki ste našo aplikacijo uporabili in glasovali za nas, se iskreno zahvaljujemo!


Več o projektu WEBSI in zmagovalcih na: http://www.websi.si/

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!