Bio Plantella Univerzalna zemlja za BIO vrt in cvetje je prejela nagrado »Produkt leta 2019«

Zelo veseli in ponosni smo, da ste slovenski kupci v kategoriji izdelkov za nego rastlin organski zemlji Bio Plantella Univerzalna zemlja za BIO vrt in cvetje podelili prestižni nakupni pečat Produkt leta 2019.

Produkt leta je namreč največja svetovna nagrada za inovativne izdelke in storitve široke potrošnje, kjer o zmagovalcih odločajo uporabniki. Koncept je bil pred 30 leti ustanovljen v Franciji in trenutno deluje v več kot 40 državah, v Sloveniji pa ga letos podeljujejo že šesto leto zapored. 

Zavedamo se, da naši kupci vse bolj prepoznavajo kakovost izdelkov in da jim ni vseeno, v kakšno zemljo sadijo svoja zelišča, zelenjavo in okrasne rastline, ki nedvomno prispevajo k bolj zdravemu življenju. Nagrajeni izdelek smo razvili z željo, da bi kakovostno zemljo zapakirali v čim bolj priročno embalažo. Zavedamo se, da ni enostavno s prodajnega mesta v svoj dom prenesti večje količine zemlje, z edinstvenim pakiranjem pa smo to vsekakor dosegli. Nova tehnologija pakiranja nam je omogočila 2x manjši volumen, hkrati pa smo vztrajali pri kakovosti surovin.

Priznanje IZBRAN PRODUKT LETA 2019 za naš novi izdelek Bio Plantella Univerzalna zemlja za BIO vrt in cvetje vsekakor pomeni, da gremo v pravo smer. To je  več kot odlično priznanje za celotno ekipo podjetja. S svojo inovativnostjo se trudimo narekovati trende na trgu.

Anže Kovač in Tanja Mele, Unichem

Na fotografiji: Anže Kovač in Tanja Mele (Unichem). Foto: Primož Predalič, Adria media Ljubljana

Na fotografiji: Gregor Gorenc (Poy Worldwide), Mateja L. Nacevski (Unichem), Tanja Mele (Unichem), Anže Kovač (Unichem), Romana Muha (Poy Wordwide) ; Foto Primož Predalič, Adria media Ljubljana

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!