Unichem - družbeno odgovorni delodajalec

Družbena odgovornost, ekološka prizadevanja in trajnostna naravnanost podjetja so del poslovne strategije Unichema. Podjetje je pridobilo Pristopni certifikat družbeno odgovorni delodajalec iz področja Organizacijsko upravljanje.

Smo mednarodno, trajnostno in ljudem prijazno podjetje, kjer ustvarjamo najučinkovitejše izdelke za nego rastlin in zaščito doma pred škodljivci, pri tem pa si prizadevamo, da smo tudi naravi prijazni, ekološki. Prav posebno skrb namenjamo svojim zaposlenim, štipendistom in upokojencem podjetja, spodbudnemu delovnemu okolju, skrbi za stalne izboljšave, ki jih predlagajo zaposleni sami, dobrim medosebnim odnosom in krepitvi timskega dela in vzdušja.

Podjetje je v začetku leta 2022 pristopilo k pridobitvi pristopnega certifikata za Družbeno odgovornega delodajalca v okviru sofinanciranja Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Na podlagi analize stanja in implementacije temeljnih ukrepov ter plana implementacije izbranih ukrepov je podjetje pridobilo Pristopni certifikat družbeno odgovorni delodajalec iz področja Organizacijsko upravljanje in sicer s sklepom 30.9.2022., Št. Certifikata 0032/2022.

  

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!