Jurica Belle, direktor Unichemovega hčerinskega podjetja na Hrvaškem je najboljši B2B prodajnik leta 2023 na Hrvaškem

Z največjim ponosom sporočamo, da je naš sodelavec, Jurica Belle, direktor podjetja Unichem Agro, prejel prestižno nagrado za najboljšega B2B prodajnika leta 2023.

 

Jurica je že 5 let nepogrešljiv del krovne Unichemove in Unichemove hrvaške ekipe in v tem času je uspešno in kvalitetno izkoristil priložnost, ki jo Unichem nudi s svojo strategijo širjenja programa na druga tržišča v hčerinskih podjetjih in s svojimi programi in proizvodi ter konceptom dela s kupci. In prav  v to je odlično vnesel visoko mero znanja, spretnosti in sposobnosti komuniciranja in pri tem še svoje osebne strasti i predanost samemu delu s teamom in delu s kupci, kar vodi do uspeha tako podjetja kakor tudi lastnega.

Jurica Belle, prejemnik prestižne nagrade za najboljšega B2B prodajnika leta 2023

Jurica Belle (skrajno desno) je prejemnik prestižne nagrade za najboljšega B2B prodajnika leta 2023

Jurica meni, da skrivnost uspeha leži v njegovi strasti do dela. Verjame namreč, da ravno strast predstavlja ključ za premagovanje izzivov, ki se pojavljajo na poti do uspeha. Sam pravi, da z vsakim izzivom tudi osebno raste, saj ga motivira, da postaja še boljši v tem, kar počne. Verjame tudi, da je komunikacija ključnega pomena dobrega poslovanja. Rad gre na teren, med svoje kupce, saj le tako razume njihove potrebe. Eden od ključnih dejavnikov, ki Jurico Belle loči od ostalih prodajnikov, je ravno njegova zavezanost k poznavanju svojih kupcev, kar je zagotovo ključ za uspešno prodajo. Velik pomen daje tudi izobraževanju ter skrbi, da ima končni kupec z uporabo izdelkov naših blagovnih znamk boljšo kakovost življenja.

Takšen uspeh Jurice temelji tudi na njegovi sposobnosti komuniciranja in izjemnem poznavanju izdelkov, ki jih nudimo v podjetju Unichem. S svojimi kupci vzpostavlja vzajemni odnos, kar vodi v njihovo lojalnost do blagovnih znamk podjetja Unichem: Plantella in Bio Plantella, Effect in Effect Protect ter Ratimor. To povezanost zelo ceni, enako pa čutijo tudi poslovni kupci.

Nagrada za najboljšega B2B prodajnika  leta, ki jo je prejel Jurica Belle, Unichem Agro d.o.o., ni le priznanje njegovega trdega dela in predanosti, temveč tudi opomnik vsem drugim v podjetju, kako pomembno je, da sledimo svoji strasti in postavljamo stranke v središče našega delovanja. Jurica je odličen zgled tega, kako lahko znanje in talent združimo v formulo uspešne prodaje, ki nas vse motivira da nadaljujemo s svojim poslanstvom – pomagati našim kupcem ustvariti boljše življenje.

Poglejte si intervju z najboljšim hrvaškim B2B prodajnikom - Jurico Belle

 

Še enkrat čestitke za zasluženo priznanje! Želimo ti še nadaljnje uspešno delo in še takih uspehov z nami.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!