Obiščite nas na sejmu PestWorld 2018 na Floridi!

Kmalu bo svoja vrata odprla največja razstava za zaščito pred škodljivci PestWorld 2018. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se dogovorite za sestanek ali se preprosto ustavite na razstavnem mestu Unichema št. 616.

Kmalu bo svoja vrata odprla največja razstava za zaščito pred škodljivci PestWorld 2018. Ustavite se in na razstavnem mestu št. 616 obiščite našo prodajno ekipo. Matija Sorč, direktor izvoza in Dejan Radivojevič, direktor področja izvoza, bosta odgovorila na vsa vaša vprašanja o naših profesionalnih izdelkih za učinkovito zatiranje škodljivcev.

Največji dogodek na področju industrije zatiranja škodljivcev bo od 23. do 26. oktobra potekal na Floridi v prostorih Walt Disney World Swan in Dolphin Resortu, Lake Buena Vista, v dvoranah Pacific ABC & Atlantic ABC.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete in se dogovorite za sestanek ali se preprosto ustavite na razstavnem mestu Unichema št. 616.

Kontakt za ZDA, Avstralijo in Azijo: Dejan Radivojević, mobilna številka: +386 40 676 499, e-mail: dejan.radivojevic@unichem.si.
Kontakt za Evropo, Afriko in druge države: Matija Sorč, mobilna številka: +386 41 754 952, e-mail: matija.sorc@unichem.si ali unichem@unichem.si.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!