Razstavljali smo na sejmu INDAGRA 2016

Naša prodajna ekipa je razstavljala številne izdelke Unichemovih blagovnih znamk, kot so Plantella, Bio Plantella, Ratimor in Effect. Izpostavili so prednosti 100% organskega, dolgo-delujočega gnojila v obliki palet - Plantella Organik, izdelke Effect proti insektom in izdelke Ratimor proti glodavcem.

INDAGRA je mednarodni sejem opreme in proizvodov v kmetijstvu, vrtnarstvu, vinogradništvu in živinoreji. Enaindvajseta ponovitev največjega in najpomembnejša kmetijskega dogodka v Romuniji je potekala od 2. do 6. novembra, na razstavišču Romexpo.

Z vsako ponovitvijo INDAGRA privabi več razstavljavcev in obiskovalcev, naraščajoči pa je tudi trend raznolikosti in kakovosti razstavnih izdelkov, ki so vse bolj privlačni in bližje potrebam kmetijskih pridelovalcev in predelovalcev kmetijskih proizvodov.

Naša prodajna ekipa je razstavljala številne izdelke Unichemovih blagovnih znamk, kot so Plantella, Bio Plantella, Ratimor in Effect. Izpostavili so prednosti 100% organskega, dolgo delujočega gnojila v obliki palet - Plantella Organik, izdelke Effect proti insektom in izdelke Ratimor proti glodavcem.

Unichemovi predstavniki so bili zadovoljni s številom obiskovalcev, ki so pokazali interes za Unichemove izdelke, ter s kontakti, ki so jih pridobili na sejmu. V prihodnje se nadejamo povečanja poslovanja in širitev nabora izdelkov, ki jih prodajamo v Romuniji.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Urban Jungle

Urban Jungle

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

Urban Jungle

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Rodent

Postaviš po hiši, pozabiš na miši!

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!

Glodacid plus

Miši in podgane, stop!