S plantella.si še lažje izberete svojo Plantello

PLANTELLA s svojimi visoko kakovostnimi izdelki s preverjeno učinkovitostjo ljubiteljem vrtnarjenja že od leta 1990 pomaga ustvarjati in negovati vrtove, kot si jih zamislite in želite. Od letos naprej tudi z NOVO spletno stranjo.

Nova spletna stran prinaša še več Plantellinih vrtnarskih nasvetov, informacij in zanimivih vsebin, predvsem pa uporabnika po najbližji poti popelje do informacije, ki jo potrebuje ali do izdelka, ki bi bil idealen zanj.


1,2,3 do rešitve s Plantello

Ne glede na to, ali gre za začetnika, ki se v vrtnarjenju preizkuša prvič, ali pa za izkušenega vrtnarja z zelenimi prsti, bosta pravilen izbor in visoka kakovost izdelka bistveno olajšala delo ter zagotovila uspeh in zadovoljstvo v vrtu. Učinkoviti vrtnarski izdelki so ključni za zdrav razvoj rastlin. A ravno tako kot so rasli in se razvijali vaši vrtovi, tako je rasla tudi ponudba raznolikih izdelkov, ki so sledili trendom, željam uporabnikov in izzivom, ki jih dnevno srečujemo med vrtnarjenjem.  Zato je včasih med tako veliko ponudbo težko in dolgotrajno iskati pravega, v trgovinah pa tudi vse težje naletimo na svetovalca, ki bi nas na hitro pravilno usmeril.

Čeprav nam Plantella lahko pomaga skrbeti za rastline z več kot 150 različnimi visoko kakovostnimi izdelki, si lahko idealnega zase poiščemo prav preprosto:

  • Najprej izberemo področje - del vrta, ki ga bomo oskrbovali: zelenjavni vrt, sadovnjak, jagodičevje, okrasni vrt in trato ali pa balkon in sobne rastline.
  • Nato pa izberemo še opravilo oz. eno izmed treh faz, ki so ključne za uspeh z rastlinami:
    1. Priprava zemlje in sajenje
    2. Nega in dognojevanje rastlin
    3. Zaščita rastlin

Tako se nabor možnosti dovolj skrči, da zlahka izberemo tisti izdelek, ki se najbolj prilega naši trenutni potrebi.

SOS Vrtnar

Včasih pa rešitve niso tako preproste. Zlasti ko naša rastlina kaže znake, da je kaj narobe, a si težko razložimo, ali je bolezen, škodljivec ali pa je vzrok morda nepravilna nega. Tu Plantella priskoči na pomoč s slikovnim vodičem SOS Vrtnar, ki nas preko slike v nekaj korakih pripelje do vzroka in nam ponudi najboljšo rešitev.

Če pa bi potrebovali več informacij ali dodatno usmeritev, nudi Plantella poleg telefona in maila tudi Klepetanje s strokovnjakom v živo kadarkoli med delovnim časom.

Priljubljeni SETVENI KOLEDAR

Setveni koledar je eden najbolj popularnih koledarjev ljubiteljev vrtnarjenja, saj so v njem označena obdobja, ki so posebej ugodna za sajenje ali presajanje in nego cvetja, sadja ali zelenjave. Vendar pa to ni tako preprosto razumljivo za prav vsako opravilo, ki nas dnevno čaka v vrtu.

Zato so Plantellini strokovnjaki koledar dopolnili tako, da so v koledar razvrstili še najugodnejša opravila za vsak dan v mesecu.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!