Sprememba vodstva podjetja

Z začetkom novembra je podjetje Unichem dobilo novega direktorja. Lastnik podjetja Mile Radivojević je za novega direktorja podjetja imenoval g. Aleša Meseca.

 

Magister kemijskega inženirstva, g. Aleš Mesec, je izkušen direktor, vodja in strokovnjak, z bogatimi vodstvenimi in strokovnimi izkušnjami v znanih  mednarodnih in slovenskih podjetjih. Za seboj ima tudi več uspešnih projektov ter strokovno znanje, ambicije in sposobnost vodenja tudi v  obdobju intenzivnega razvoja in mednarodnega poslovanja.

"To je bila tudi podlaga za mojo odločitev, da mu predam in zaupam najbolj odgovorno delo v podjetju in s tem zagotovim, da se bo uspešna pot Unichema nadaljevala" je povedal lastnik podjetja Mile Radivojević.

Lastnik podjetja Mile Radivojević se ob predaji te pomembne funkcije spominja najpomembnejših dosežkov svojega tima v zadnjih 31 letih:

Unichem je v 31 letih rasti bistveno povečal zlasti prihodke in delež izvoza v celotni prodaji, saj sedaj dosega že več kot 70%. Za kakovost poslovanja in razvojno zagnanost skrbijo vsi zaposleni, ki jih je v podjetju doma in v tujini trenutno 150. Podjetje se odlikuje po mladem in izobraženem teamu strokovnjakov (agronomov, kemikov,  strojnikov, psihologov, pravnikov, ekonomistov…).

Bistveno je povečal tudi  asortiman proizvodov, saj jih ima sedaj čez 250, zaokroženi pa so v visoko prepoznavnih blagovnih znamkah Plantella in Bio Plantella, Urban Jungle ter Effect in Ratimor. Posebej pa je poznan po edinstvenem Klubu GAIA z revijo GAIA s čez 50.000 ljubiteljskih vrtnarjev – članov in sledilcev kluba in seveda po naših web straneh: podjetje Unichem v slovenski in angleški jezikovni različici ter 5 jezikih hčerinskih podjetij, plantella.si, urbanjungle.si, ratimor-effect-pestcontrol.com, klubgaia.com.

Tako sem po 52 letih dela, od tega  28 let  vodenja Unichema, zaključil en del poti in zagotovil, da se bo uspešna pot Unichema nadaljevala pod vodstvom mlajšega kolega. Moji stiki s podjetjem pa bodo še naprej ostali na področju poslovnega in razvojnega svetovanja. Prepričan sem, da bo naše sodelovanje še naprej uspešno in obetavno in da bomo tudi naprej nadaljevali dobre poslovne in partnerske odnose."

Kljub upokojitvi bo lastnik Mile Radivojević s podjetjem še vedno povezan in na voljo za vsakršno posvetovanje.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!