[No translation] Visit our booth at PestWorld 2016, Seattle, Washington in October 2016

Minister za gospodarstvo Jožef Petrovič navdušen nad nagrado »Zmagovalec ljudstva«, ki jo je prejela aplikacija naredivrt.si

Sinja Gorica, 17.9.2014 Spletna aplikacija Naredivrt.si si je prislužila nagrado »Zmagovalec ljudstva« v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2014. V začetnih mesecih aplikacije Naredivrt.si je bilo izrisanih skoraj 12.000 vrtov. Aplikacija Naredivrt.si je obenem tudi spletna podpora projektu Samooskrbni urbani vrt, s katerim so strokovnjaki Klub Gaia in podjetja Unichem pomagali več družinam, posameznikom in skupinam iz desetih slovenskih obcin pridelati svojo lastno zelenjavo.

NarediVrt.si je postal Zmagovalec ljudstva

Spletna aplikacija www.naredivrt.si za izris načrta samooskrbnega vrta, ki je nastala s sodelovanjem Kluba Gaia, podjetja Unichem in agencije AV Studio, je v okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2014 postala Zmagovalec ljudstva.

Na voljo je naša nova spletna aplikacija NarediVrt.si

Letos smo stopili skupaj strokovnjaki Kluba Gaia in podjetja Unichem ter s pomočjo AV Studia zasnovali novo spletno stran z brezplačno aplikacijo samooskrbnega vrta, ki na zabaven, enostaven in privlačen način pripravi načrt domačega vrta z upoštevanjem pravil kolobarjenja, dobrih in slabih sosedov ter mešanih posevkov, setvenega koledarja…

Znani zmagovalci Plantellinega natečaja Najlepši cvetoči vrt

Zaključil se je natečaj Izbiramo najlepši cvetoči vrt, ki je kljub negotovemu vremenu v začetku poletnih mesecev, ob koncu natečaja štel kar 111 sodelujočih. Bralci Dela in Dom so s prekrasnimi fotografijami in kratkimi opisi svojih vrtov z nami delili svoja cvetoča bogastva.

Unichemove inovativne rešitve dvigovale prah tudi na največjem agro sejmu v Rusiji

Zadnje dni avgusta se je v Moskvi odvil eden najbolj barvitih agro sejmov, kjer podjetja iz vsega sveta predstavljajo najboljše izdelke za dom in vrt, novosti s področja vrtnarjenja in rastlin ter trende v floristiki. Letos je ob svoji 20. obletnici privabil ogromno število obiskovalcev, ki so spremljali okoli 350 domačih in mednarodnih podjetij. Samo na 3. dan dogodka so na sejmu zabeležili okoli 50.000 obiskovalcev.

Mednarodna izmenjava znanja in mnenj v Nemčiji

Zaposleni podjetja Unichem se zavedajo, da je kakovost ključna za uspešno delovanje, zato vseskozi poglabljajo svoje znanje ter pridobivajo še dodatne izkušnje. Tako so se imeli v februarju možnost udeležiti delavnic oz. seminarja, ki ga vsako drugo leto organizira največji disrtibuter sredstev za deratizacijo in dezinskecijo, podjetje Killgerm iz Nemčije.

Unichem razstavlja na sejmu IPM 2013

Ekipa podjetja Unichem predstavlja sortiment izdelkov na največjem svetovnem sejmu zelenega programa, IPM 2013, ki poteka med 22. in 25. januarjem 2013 v Essnu, v Nemčiji.

Unichem na PestTech 2012

Predstavniki podjetja Unichem so se novembra 2012 udeležili sejma PestTech 2012 v Angliji, kjer so promovirali Ratimor blagovno znamko in predstavljali novost v programu – Ratimor Monitoring vabe.

Unichem na sejmu Benelux Pest

Na Nizozemskem je bil 26. septembra sejem za strokovni nadzor škodljivcev, kjer so se srečali predstavniki podjetij in dobavitelji, proizvajalci, združenja ter izobraževalne ustanove, itd. Na prireditvenem prostoru EDDA HUZID Golf je bil prisoten tudi Unichem.

Trije koraki do najlepših orhidej

Kako v treh korakih do najlepših orhidej? Udeležite se delavnic in uporabite Plantella Tabs za orhideje, Plantella specialno gnojilo za orhideje, Plantella zemlja za orhideje! V Mercator hipermarketih po še bolj ugodni ceni.

Unichem na sejmu Flowers IPM v Moskvi

V Moskvi je od 29. avgusta do prvega septembra 2012 potekal 19. Flowers IPM, na katerem je svoje izdelke in storitve predstavljalo več kot 450 razstavljavcev iz 26 držav, med njimi tudi podjetje Unichem.

Unichem d.o.o. med izbranci za 2012 European Business Awards!

Unichem je v ožjem izboru podjetij, ki jih je skupnost European Business Awards (EBA) izbrala v letošnjem letu izmed 15.000 evropskih podjetij iz preko 30 držav. Unichem bo ponosno zastopal Slovenijo in se potegoval za prestižno nagrado v kategoriji Okoljevarstva in Trajnostnega razvoja.

Na Festivalu za 3. življenjsko obdobje

Tako kot že vrsto let smo tudi letos kar z dvema dejavnostma - delavnico in predavanjem strokovnjakov Kluba Gaia - prisostvovali na odmevnem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani, na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki je potekal od 27. do 29. septembra 2011.
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!