Prvo nagrado za kakovost je dobila mehka vaba Ratimor

Na evropski konferenci profesionalcev za deratizacijo, Con Ex Pest – European Pest Management Conference, v Krakowu, Poljska, od 19. do 20. maja 2011, je strokovna komisija združenja za deratizacijo dodelila prvo nagrado za kakovost izdelka RATIMOR MEHKA VABA, našega podjetja. Tako je bil Ratimor določen kot najboljši izdelek med rodenticidi glede na kakovost ter dobro ceno.

Utrinki z Unichemovega dneva odprtih vrat

Podjetje Unichem, ki se je na slovenskem in tujih trgih uveljavilo z lastnimi blagovnimi znamkami izdelkov za varstvo in prehrano rastlin Plantella in Bio Plantella ter sredstev za zaščito bivalnega okolja Effect, je že 11. zapored pripravilo dan odprtih vrat, na katerem so njegovi strokovnjaki številnim obiskovalcem z Vrhnike, Ljubljane in od drugod predstavili pester proizvodno – prodajni program.

Letošnji Zeleni izziv v znamenju Bivalnih prostorov na prostem

V soboto, 16. aprila 2011, se je pod taktirko glavnega organizatorja tekmovanja Zeleni izziv, podjetja Unichem s priznano blagovno znamko Plantella, v Arboretumu Volčji Potok zbralo 12 ljubiteljev vrtnarjenja, da bi v živo oblikovali svoje poglede glede ureditve zunanjega bivalnega vrta. Čeprav se marsikomu zdi, da je težko oblikovati lep bivalni kotiček na majhni parceli, veliki komaj 25m2, je to našim tekmovalcem zelo dobro uspelo.

Sprememba vodstva

Novembra je podjetje Unichem dobilo novega direktorja. Mag. ekonomije Damjan Švigelj, univ. dipl. ing. str., ki je na Unichemu od leta 2006 in se je izkazal za sposobnega, predanega in ambicioznega sodelavca in pomočnika direktorja, je novi direktor priznanega slovenskega proizvajalca visokokakovostnih izdelkov za dom in vrt.
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!