Unichem razstavlja na sejmu IPM 2013

Ekipa podjetja Unichem predstavlja sortiment izdelkov na največjem svetovnem sejmu zelenega programa, IPM 2013, ki poteka med 22. in 25. januarjem 2013 v Essnu, v Nemčiji.

Unichem na PestTech 2012

Predstavniki podjetja Unichem so se novembra 2012 udeležili sejma PestTech 2012 v Angliji, kjer so promovirali Ratimor blagovno znamko in predstavljali novost v programu – Ratimor Monitoring vabe.

Unichem na sejmu Benelux Pest

Na Nizozemskem je bil 26. septembra sejem za strokovni nadzor škodljivcev, kjer so se srečali predstavniki podjetij in dobavitelji, proizvajalci, združenja ter izobraževalne ustanove, itd. Na prireditvenem prostoru EDDA HUZID Golf je bil prisoten tudi Unichem.

Trije koraki do najlepših orhidej

Kako v treh korakih do najlepših orhidej? Udeležite se delavnic in uporabite Plantella Tabs za orhideje, Plantella specialno gnojilo za orhideje, Plantella zemlja za orhideje! V Mercator hipermarketih po še bolj ugodni ceni.

Unichem na sejmu Flowers IPM v Moskvi

V Moskvi je od 29. avgusta do prvega septembra 2012 potekal 19. Flowers IPM, na katerem je svoje izdelke in storitve predstavljalo več kot 450 razstavljavcev iz 26 držav, med njimi tudi podjetje Unichem.

Unichem d.o.o. med izbranci za 2012 European Business Awards!

Unichem je v ožjem izboru podjetij, ki jih je skupnost European Business Awards (EBA) izbrala v letošnjem letu izmed 15.000 evropskih podjetij iz preko 30 držav. Unichem bo ponosno zastopal Slovenijo in se potegoval za prestižno nagrado v kategoriji Okoljevarstva in Trajnostnega razvoja.

Na Festivalu za 3. življenjsko obdobje

Tako kot že vrsto let smo tudi letos kar z dvema dejavnostma - delavnico in predavanjem strokovnjakov Kluba Gaia - prisostvovali na odmevnem dogodku v Cankarjevem domu v Ljubljani, na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki je potekal od 27. do 29. septembra 2011.

Unichem na največjem mednarodnem vrtnarskem sejmu v Nemčiji

V obdobju od 4. do 6 septembra 2011 smo sodelovali na mednarodnem sejmu vrtnarstva Gafa, ki se je odvijal v Nemčiji, v mestu Koln. Sejem Gafa je eden izmed največjih sejmov s področja vrtnarstva. Letos ga je obiskalo kar 36.300 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali zadnje trende v vrtnarstvu in pridobili nove izvirne ideje.

V sodelovanju z Ocean Orchids razvili nove rešitve za nego orhidej

Letos smo v sodelovanju z največjimi strokovnjaki za orhideje, Ocean Orchids, razvili nove rešitve za nego orhidej. Za občudovanje zdravih, lepih in bujno cvetočih orhidej odslej potrebujemo le postano vodo, redno dognojevanje s sodobnim gnojilom v obliki šumečh tablet Plantella Tabs za orhideje, visokokakovostno Plantella specialno zemlja za orhideje in primeren prostor.

Na Finskem prejeli nagrado za vrtnarski izdelek leta 2011

Finsko Združenje vrtnarskih trgovcev je na letošnjem izboru za naj vrtni izdelek leta 2011 izbralo Unichemove šumeče tablete PLANTELLA TABS. Kriteriji izbire so visoka kakovost in inovativnost izdelka, ki so plod strokovnega znanja in razvoja. Tak izdelek narekuje smernice razvoja na področju vrtnarstva, je pa tudi izdelek, ki je kupcu prijazen in mu olajša delo z rastlinami.

Že tradicionalni Unichemov poletni piknik

Preden smo se prepustili dopustniškemu vzdušju, smo se zaposleni ponovno sprostili na tradicionalnem Unichemovem pikniku, ki se je odvijal 8. julija blizu Vrhnike, natančneje na Drenovem griču.

Znani zmagovalki tekmovanja Zeleni izziv

Zeleni izziv je že tradicionalno vrtnarsko tekmovanje na Slovenskem, ki je potekalo že peto leto. Unichem je tokrat organiziral tekmovanje v zasajevanju modelnih vrtov na temo bivalni kotiček v vrtu. Vrtove, ki so jih izbrani tekmovalci postavili sredi aprila, so bili na ogled v parku Arboretum Volčji Potok, zanje so lahko obiskovalci glasovali in tako pomagali določiti zmagovalca. Prejšnji teden se je glasovanje zaključilo. 18.6.2011 smo se ponovno zbrali v Arboretumu Volčji Potok in razglasili letošnja zmagovalca Zelenega izziva. Zmagali sta tekmovalki rumene ekipe, ki sta oblikovali družinski vrt, Irena Lavrač in Špela Ostanek.

Prvo nagrado za kakovost je dobila mehka vaba Ratimor

Na evropski konferenci profesionalcev za deratizacijo, Con Ex Pest – European Pest Management Conference, v Krakowu, Poljska, od 19. do 20. maja 2011, je strokovna komisija združenja za deratizacijo dodelila prvo nagrado za kakovost izdelka RATIMOR MEHKA VABA, našega podjetja. Tako je bil Ratimor določen kot najboljši izdelek med rodenticidi glede na kakovost ter dobro ceno.

Utrinki z Unichemovega dneva odprtih vrat

Podjetje Unichem, ki se je na slovenskem in tujih trgih uveljavilo z lastnimi blagovnimi znamkami izdelkov za varstvo in prehrano rastlin Plantella in Bio Plantella ter sredstev za zaščito bivalnega okolja Effect, je že 11. zapored pripravilo dan odprtih vrat, na katerem so njegovi strokovnjaki številnim obiskovalcem z Vrhnike, Ljubljane in od drugod predstavili pester proizvodno – prodajni program.

Letošnji Zeleni izziv v znamenju Bivalnih prostorov na prostem

V soboto, 16. aprila 2011, se je pod taktirko glavnega organizatorja tekmovanja Zeleni izziv, podjetja Unichem s priznano blagovno znamko Plantella, v Arboretumu Volčji Potok zbralo 12 ljubiteljev vrtnarjenja, da bi v živo oblikovali svoje poglede glede ureditve zunanjega bivalnega vrta. Čeprav se marsikomu zdi, da je težko oblikovati lep bivalni kotiček na majhni parceli, veliki komaj 25m2, je to našim tekmovalcem zelo dobro uspelo.

Sprememba vodstva

Novembra je podjetje Unichem dobilo novega direktorja. Mag. ekonomije Damjan Švigelj, univ. dipl. ing. str., ki je na Unichemu od leta 2006 in se je izkazal za sposobnega, predanega in ambicioznega sodelavca in pomočnika direktorja, je novi direktor priznanega slovenskega proizvajalca visokokakovostnih izdelkov za dom in vrt.
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!