Naše poslanstvo in vrednote

 

Z inovativnimi rešitvami poskrbimo za zdravo in prijetno življenjsko okolje ter pomagamo naravi, da bujno zaživi.

Ostajamo mednarodno uspešno, trajnostno in ljudem prijazno podjetje. V njem ustvarjamo najučinkovitejše izdelke za nego rastlin in zaščito doma pred škodljivci, pri tem pa skrbimo, da smo tudi naravi prijazni. Prisotni smo v vsakem domu, saj uporabniki enostavno in z zaupanjem koristijo naše izdelke. 

Naše vrednote

Vrednote podjetja Unichem

 

ZNANJE & ZAUPANJE

S poslovnimi partnerji in uporabniki sodelujemo transparentno. S strokovnim znanjem in zavzetim delom se odzovemo hitro, zanesljivo in učinkovito.

SPOŠTOVANJE & SODELOVANJE

S partnerji in uporabniki pri vseh aktivnostih sodelujemo spoštljivo in transparentno. Odzovemo se z empatijo in vedno poiščemo najboljšo rešitev za obojestransko zadovoljstvo.

UČINKOVITOST & ZAGNANOST

Poslušamo naše stranke. Z učinkovitimi produkti in rešitvami zagnano ter uspešno zadovoljujemo njihove potrebe ter jih pri tem še navdušujemo.

ZADOVOLJSTVO

Zadovoljna stranka je vedno v ospredju. Stranke navdušujemo s celostno strokovno podporo storitev in kakovostjo izdelkov ter tako razvijamo ugled podjetja in naših zaposlenih.

SKRB ZA NARAVO & TRAJNOST

Z izobraževanjem strank in partnerjev o uporabi okolju prijaznih izdelkov ter skrbnih rešitev razvijamo podjetje v smeri minimalne obremenitve okolja.

INOVATIVNOST

Medse vabimo ambiciozne in najboljše strokovnjake z vrhunskim znanjem, ter z interdisciplinarnim pristopom sodelujemo in iščemo inovativne rešitve za konkretne probleme strank in okolja.

 

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!