Kakovost je naše vodilo

Zavezani smo nenehnemu izboljševanju delovanja, skladno s pridobljenimi standardi SIST ISO 9001:2000 in ISO 14001, ter tako uporabnikom in poslovnim partnerjem zagotavljamo vse bolj kakovostne izdelke, ki nastanejo v procesih, ki jih nadzorujemo in zmanjšujemo vplive na okolje, pretežno z zmanjševanjem nastalih odpadkov.

 

Delujemo skladno z zakonodajo in imamo potreben nadzor pri proizvodnji, skladiščenju in distribuiranju izdelkov.

Certifikacijski organ podjetja TUV SÜD Management Service Gmbh je dal certifikat za 'razvoj, proizvodnjo in trženje izdelkov za prehrano in varstvo rastlin ter izdelkov za zaščito bivalnega okolja', ki ga je podjetje Unichem opisalo in uvedlo kot sistem vodenja kakovosti in upravljanja z okoljem. S presojo in poročilom št. 70044039 je potrjeno, da so zahteve standardov ISO 9001: 2000 in ISO 14001: 2004 izpolnjene. Certifikate redno obnavljamo.

Certifikat iso 14001

Na vseh ravneh težimo k vzpostavitvi dolgotrajnih odnosov – s končnimi uporabniki, poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Politika našega podjetja je, da skrbimo za naše izdelke od razvoja in proizvodnje do uspešne in učinkovite uporabe. To nam uspeva s skrbno načrtovanim trženjem prek mreže komercialistov v trgovine široke potrošnje in specializirane trgovine za vrt in dom.

S prodajo izdelka pa se naše delo ne konča. Potrošnikom nudimo kup poprodajnih storitev, pomoči in izobraževanja. V ta namen se je izoblikoval Klub Gaia, ki z mesečno revijo Gaia in spletno skupnostjo www.klubgaia.com izobražuje člane o vrtnarjenju ter jim nudi dostopno strokovno pomoč.

Del sredstev nenehno vlagamo v nove proizvodne tehnologije, ki bodo zagotavljale kakovost, potrebne proizvodne kapacitete in še večjo skrb za okolje. Eden od postavljenih ciljev je okolju prijazen razvoj izdelkov, ki poteka že zadnji dve desetletji.

Kontinuirano spremljamo smernice na našem področju in s pomočjo strokovnjakov, ki jih zaposlujemo, uspešno predstavljamo novosti uporabnikom. Nenehno dvigujemo nivo znanja zaposlenih v podjetju z internim in eksternim izobraževanjem, ki pripomore k izboljševanju poslovanja.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!