Informativni marketing

Zavedamo se, da še tako dober izdelek izzveni brez prave marketinške podpore. Marketing tako skrbi za inovativno podporo izdelkov. Večina marketinških aktivnosti in gradiv v medijih in na prodajnih mestih temelji na izobraževalnih vsebinah, s tem pa želimo uporabnikom olajšati odločitev in jim pomagati pri pravilni uporabi izbranega izdelka.

Posebej za uporabnike je Unichem v Sloveniji že leta 1993 ustanovil svoj klub ljubiteljev narave in rastlin – Klub Gaia, da bi jih izobraževal, združeval in usmerjal v naravi prijazno vrtnarjenje. V klubu je danes že skoraj 30.000 članov, ki jim mesečno zagotavlja klubsko revijo z izobraževalnimi vsebinami z vseh področij vrtnarjenja, novimi rešitvami za vrtnarske težave, poleg tega pa tudi redna predavanja, klubska srečanja, popuste, spletno podporo, izlete …Gaini strokovnjaki pomagajo ljubiteljem vrtnarjenja do najprimernejših rešitev.

 

Na voljo je tudi brezplačna telefonska svetovalna linija, na kateri Unichemovi strokovnjaki članom in drugim uporabnikom redno svetujejo o najboljših rešitvah vrtnih težav.

Aktivno skrbimo tudi za urejenost prodajnega mesta. Vsako prodajno mesto opremimo s svojim načrtom pozicioniranja in planogramom postavitve naših izdelkov, redno pa s posebej izobraženim kadrom izvajamo še svetovanja in predstavitve izdelkov.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!