Uporabnik je kralj

Glavni dejavnik, ki naš mladi in izobraženi tim strokovnjakov (agronomov, kemikov, strojnikov, psihologov, pravnikov, ekonomistov …) vsak dan spodbuja k inovacijam, je : zadovoljen uporabnik.

Naša inovativnost se začne s poglobljenim razumevanjem uporabnikov, njihovih navad pri vrtnarjenju in zaščiti doma ter zaznavanju njihovih neizpolnjenih potreb. To poznavanje nadgradimo v strokovnem razvojnem in tehnološko dovršenem proizvodnem procesu, s katerim uskladimo te potrebe z učinkovitimi in inovativnimi ter ekološko neoporečnimi izdelki, ki bogatijo izkušnje uporabnikov v vrtu in pri zaščiti doma. K temu vsemu prispeva še inovativni marketing, ki zajema predvsem izobraževanje uporabnika.

Plodove našega dela ceni vse širši krog ljubiteljev narave in dela v vrtu, o čemer priča tudi edinstven ljubiteljski klub na Slovenskem – Klub Gaia s skoraj trideset tisoč člani in simpatizerji, ki pridno koristijo in širijo nasvete Gainih najboljših strokovnjakov, zapisane v mesečni reviji Gaia, na spletu in pridobljene v neposrednem stiku z Gainimi s strokovnjaki.

Svetovanje Gainih strokovnjakov

Gaini svetovalci na informativnih in zabavnih srečanjih
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!