Ekološka prizadevanja

Po dolgoletnem izkoriščanju naravnih virov se ljudje vedno bolj zavedamo, kako pomembna je zavest o ekologiji in ohranjanju narave. Smernice v ekološkem vrtnarjenju je med prvimi prevzelo tudi podjetje Unichem, ki je za pomoč ekološko usmerjenim ljubiteljem vrtnarjenja že vrsto let nazaj razvilo linijo ekoloških pripravkov za prehrano in varstvo rastlin BIO PLANTELLA.

 

Vsi izdelki ekološke linije Bio Plantella so plod domačega znanja in razvoja in močno usmerjeni v pripravo sredstev, ki ne obremenjujejo okolja in so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin, hkrati pa učinkovito in ciljno delujejo na bolezni in škodljivce ter pospešujejo zdravo rast rastlin. Ker nimajo karenčne dobe, lahko plodove zaužijemo takoj po nanosu Bioplantellinih pripravkov.

Ekološka prizadevanja Unichemovih strokovnjakov so bila pred leti kronana tudi z javnim priznanjem Ekološkega razvojnega sklada Republike Slovenije, ki je skupino naravi prijaznih izdelkov za prehrano in varstvo rastlin Bio Plantella razglasil za 'okoljski izdelek 2002'.

Nagrada za okoljski izdelek leta

Podjetje Unichem vsako leto v okviru ekološkega sklada 'Unichemov tolar', ustanovljenega leta 2003, sodeluje tudi pri urejanju okolja v različnih slovenskih krajih ter urejanju okolja in razvoju vrtnarjenja v izbranih zavodih za pomoč otrokom in humanitarno pomoč otrokom.

Naravni pripravki Bio Plantella so namenjeni novodobnim, ekološko bolj ozaveščenim ljubiteljem vrtnarjenja. Ti skrbijo za ohranjanje narave, poleg tega pa cenijo poln okus in druge prednosti, ki jih ponujata brez kemikalij in pesticidov pridelana zelenjava in sadje.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!