Unichem se je predstavil na sejmu Forum Agenti v Italiji

Sejem se je odvijal od 10. do 12. maja, udeležila pa so se ga slovenska podjetja iz prehrambene, gradbene, kemijske in elektro industrije ter industrije pohištva. Njihova udeležba je bila pomembna z vidika vzpostavljanja poslovnih stikov ter njihove prisotnosti v osrednjem in južnem delu Italije, pa tudi za predstavitev poslovnih in investicijskih možnosti, iskanje novih poslovnih priložnosti in prodajnih poti.

Veleposlaništvo je 12. maja na sejmu organiziralo predstavitev poslovnih in investicijskih možnosti v Sloveniji za udeležence sejma, kjer je navzoče pozdravil veleposlanik Iztok Mirošič, slovenska podjetja pa so predstavila svoje produkte in storitve.

Predstavnik Unichema, Juri Bilandžič Zajec, z Ambasadorjem RS, g. Iztokom Mirošičem, Pooblaščenim minsitrom za ekonomske zadeve, g. Borisom Antoličem, vodjem Gospodarskega urada v Milanu g. Gregorjem Šucem, g.Markom Jaretom z GZS ter ostalimi razstavljalci.

Veleposlaništvo je z organizatorjem vzpostavilo prve kontakte že v lanskem letu in s projektom seznanilo Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) in Obrtna zbornica Slovenije. V sodelovanju z GZS in Gospodarskim uradom v Milanu je bil 27. marca 2013 v Ljubljani organiziran Poslovni zajtrk s predstavitvijo projekta Forum Agenti, kjer je velika udeležba podjetij pokazala na interes slovenskega gospodarstva za vstop na trg Italije.

Vtisi o sejmu so bili prijetni, možnosti za prihodnost pa obetavne. 

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!