Znani zmagovalci Plantellinega natečaja Najlepši cvetoči vrt

Med prijavami je bilo največ okrasnih vrtov, ki krasijo okolico individualnih hiš, številni so dokazali, da v razkošju poletnega cvetja lahko uživamo tudi na balkonu ali terasi, vmes je bila celo svojevrstna zasaditev v blokovskem naselju. Manjkale niso niti razkošne zasaditve na balkonskih ograjah in okenskih policah, našlo pa se je tudi kar nekaj pogumnežev, ki so združili tisto, kar je prijetno za oko in obenem dobro za v želodec, ter med cvetoče rastline zasadili paradižnik, papriko, fižol in čili.
Kot smo že vajeni, je bil izbor najlepših precej otežen, saj so bile fotografije ena lepša od druge, kar nekaj pa jih je v vsej lepoti cvetočih »modelov« tudi izstopalo. Finalni izbor je združeval glasove strokovne komisije Unichema, Dela in Dom ter spletnih glasovalcev. In tako so bili izbrani lastniki najlepših vrtov.


Na svečani podelitvi, ki bo v mesecu novembru, bomo tako podelili kar 18 nagrad.


1. nagrado: dvodnevni Wellness paket v enem od slovenskih zdravilišč, veliki Plantella paket za vrtnarje, strokovno svetovanje strokovnjaka Kluba GAIA na domu in letno naročnino na revijo Kluba GAIA, prejme Lidija Knavs.

Lidija Knavs: Moj vrt moje veselje
Lidija Knavs, Moj vrt moje veselje

2. nagrado: veliki Plantella paket za vrtnarje, strokovno svetovanje strokovnjaka Kluba GAIA na domu in letno naročnino na revijo Kluba GAIA, si je priborila Branka Gregorčič.

Branka Gregorinčič: Vrt je moja sreča
Branka Gregorinčič: Vrt je moja sreča

3. nagrado: veliki Plantella paket za vrtnarje, strokovno svetovanje strokovnjaka Kluba GAIA na domu in letno naročnino na revijo Kluba GAIA, si delita Majda Vrbnjak in Mojca Kranjc:

Majda Vrbnjak - Vrt dobre volje
Majda Vrbnjak; Vrt dobre volje
 

Mojca Krajnc
Mojca Kranjc: Moji dragulji, ki mi polepšajo dan

4. do 18. nagrada: paket izdelkov Plantella

Vrtovi nagrajencev

Paket izdelkov Plantella je prejelo tudi 5 spletnih glasovalcev.

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!