Kje lahko kupite naše izdelke?

Izdelke za nego in varstvo rastlin PlantellaBio Plantella in Vivera, insekticide Effect, Effect Protect in Biotoll ter rodenticide Ratimor lahko najdete v večini trgovin povsod po Sloveniji, na voljo pa so tudi v nekaterih spletnih trgovinah.

Po naše izdelke se lahko odpravite v:

  • Trgovine široke potrošnje: Spar, Interspar, Mercator, Mercator Center tehnike, Tuš, E.Leclerc ...
  • DIY trgovine: Merkur, Bauhaus, Obi, … 
  • Vrtni centri: Kalia, Eurogarden, Gašperlin, … 
  • Kmetijske zadruge
  • Spletne trgovine: MerkurMercator Center TehnikeEurogardenmimovrste.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spodaj našteti izdelki so na voljo le v SPECIALIZIRANIH TRGOVINAH - s klikom na link pridete do seznama prodajnih mest, ki lahko prodajajo tovrstne izdelke. Priporočamo, da pred obiskom trgovine preverite zalogo.

Foto izdelka Naziv izdelka Tip prodajalne Ali je potrebno potrdilo o znanju FFS?
Bio Plantella Kenyatox Specializirane prodajalne, ki so registrirane za prodajo izključno neživilskega blaga (preveri seznam) ter specializirane prodajalne FFS (preveri seznam) Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Univerzalni fungicid Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Olje za škropljenje Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Flora Verde Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.

Plantella Rhizopone I
Plantella Rhizopone II
Plantella Rhizopone III

Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) JE potrebno.
vsi izdelki blagovne znamke 
Vivera
Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) JE potrebno.

Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!