Kje lahko kupite naše izdelke?

Izdelke za nego in varstvo rastlin PlantellaBio Plantella in Vivera, insekticide Effect, Effect Protect in Biotoll ter rodenticide Ratimor lahko najdete v večini trgovin povsod po Sloveniji, na voljo pa so tudi v nekaterih spletnih trgovinah.

Po naše izdelke se lahko odpravite v:

  • trgovine široke potrošnje, kot so Mercator, Spar, E.Leclerc, … 
  • DIY trgovine, kot je Merkur, Bauhaus, Obi, … 
  • vrtni centri, kot je Kalia, Eurogarden, Gašperlin, … 
  • vse kmetijske zadruge
  • spletne trgovine: MerkurMercator Center TehnikeEurogardenmimovrste.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spodaj našteti izdelki so na voljo le v SPECIALIZIRANIH TRGOVINAH - s klikom na link pridete do seznama prodajnih mest, ki lahko prodajajo tovrstne izdelke. Priporočamo, da pred obiskom trgovine preverite zalogo.

Foto izdelka Naziv izdelka Tip prodajalne Ali je potrebno potrdilo o znanju FFS?
Bio Plantella Kenyatox Specializirane prodajalne, ki so registrirane za prodajo izključno neživilskega blaga (preveri seznam) ter specializirane prodajalne FFS (preveri seznam) Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Univerzalni fungicid Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Olje za škropljenje Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.
Bio Plantella Flora Verde Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) NI potrebno.

Plantella Rhizopone I
Plantella Rhizopone II
Plantella Rhizopone III

Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) JE potrebno.
vsi izdelki blagovne znamke 
Vivera
Specializirane prodajalne FFS, kjer je na voljo svetovanje in kmetijska lekarna (preveri seznam). Potrdilo o pridobitvi znanj iz fitomedicine (FFS) JE potrebno.

Fitofarmacevtsko sredstvo uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu

Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

biotoll

Effect

Učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

Učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!