ConExPest se ponovno vrača

11. in 12. maja 2023, v Torunu na Poljskem.

Po uspehu preteklih sejmov (ko sta izdelka Ratimor Mehka vaba in Effect Microtech CS prejela častno nagrado uporabnikov - PCO) se ConExPest ponovno vrača v realizacijo.

Rezervirajte si čas in nas obiščite na sejmu na Poljskem! Po uspehu preteklih sejmov (ko sta izdelka Ratimor Mehka vaba in Effect Microtech CS prejela častno nagrado uporabnikov - PCO) se ConExPest ponovno vrača v realizacijo. Tokrat bo sejem potek 11. in 12. maja 2023, v Torunu na Poljskem.

V kolikor boste hodili naokoli, vabljeni, da nas obiščete na naši stojnici št. 35 in pridobite več informacij o novostih.

ConExPest je največji dogodek industrije PCO na Poljskem. Gre za srečanje strokovnjakov s Poljske in iz tujine. Na panelnih razpravah, predstavitvah in delavnicah bodo obravnavani izzivi in priložnosti za razvoj varstva pred škodljivci.

Vabljeni na stojnico št. 35 in z veseljem vam bomo pomagali z vsemi odgovori o naši ponudbi profesionalnih izdelkov - insekticidov z imenom Effect in rodenticidov z blagovno znamko Ratimor.