Mikroenkapsuliran insekticid za plazeče žuželke

 • Natisni

Effect Microtech CS PRO

Effect Microtech CS PRO v koncentratu ima dolgotrajno učinkovitost (tudi do 6 mesecev), kar je posledica posebne membrane mikrokapsul, ki omogočajo počasnejše sproščanje aktivne snovi, hkrati pa se kapsule tudi lepijo na telo žuželke, kar omogoča boljši izkoristek insekticidnega sredstva.

Prednosti:

 • dolgotrajna zaščita pred plazečimi žuželkami do 6 mesecev
 • podaljšano delovanje omogoča oblika pripravka, saj so aktivne snovi v mikrokapsulah, ki ob stiku z zrakom začnejo razpadati in tako sproščati aktivne snovi na podlago na katero smo nanesli pripravek
 • hitrejša učinkovitost zaradi vsebnosti dveh aktivnih snovi
 • zaradi dodatka PBO dosežemo večjo učinkovitost pri zatiranju večjega števila škodljivcev
 • uporablja se v notranjih prostorih in po zunanjih robovih sten

Opis:
Effect Microtech CS PRO vsebuje tetrametrin, permetrin in PBO; tetrametrin zagotavlja hitro delovanje (Knock down), permetrin omogoča dodatno rezidualno delovanje sredstva, Piperonil butoksid pa še dodatno poveča učinkovitost pripravka. Izdelek Effect Microtech CS PRO je v obliki koncentrata in ga je potrebno redčiti z vodo, saj je namenjen za zatiranje škodljivcev na večjih površinah.

Deluje kontaktno na žuželke.

Pakiranje:
100 ml

Uporaba:
Uporablja se za zatiranje (dezinsekcijo) plazečih škodljivcev kot so ščurki in mravlje in sicer na mestih kjer se plazeči škodljivci pojavljajo po zidnih razpokah, po spodnjih robovih sten v notranjosti stavb. Poleg tega izdelek lahko uporabljamo tudi na zunanjih stenah stavb. Učinkovitost je dosežena v 48 urah.

 • Za zatiranje večje populacije na gladkih podlagah kot so: les, steklo, keramika je potrebno 100 ml Effect Microtecha CS PRO raztopiti v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100 m2 površine.
 • Na poroznih površinah kot so betonske površine je potrebno 125ml Effect Microtecha PRO raztopi v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100 m2 površine.
 • Za zatiranje manjše populacije na gladki podlagi kot so: les, steklo, keramika je potrebno 25 ml Effect Microtecha CS PRO  raztopiti v 5 L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100 m2 površine.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec