Mikroenkapsuliran kontaktni insekticid proti plazečemu mrčesu

 • Natisni

Effect Microtech CS

Effect Microtech CS ima dolgotrajno učinkovitost zaradi posebne membrane mikrokapsul, ki omogočajo počasnejše sproščanje aktivne snovi.

Prednosti

 • dolgotrajna zaščita pred plazečimi žuželkami do 6 mesecev
 • podaljšano delovanje omogoča oblika pripravka, saj so aktivne snovi v mikrokapsulah, ki ob stiku z zrakom začnejo razpadati in tako sproščati aktivne snovi na podlago na katero smo nanesli pripravek
 • hitrejša učinkovitost zaradi vsebnosti dveh aktivnih snovi
 • zaradi dodatka PBO dosežemo večjo učinkovitost pri zatiranju večjega števila škodljivcev
 • uporablja se v notranjih prostorih in po zunanjih robovih sten

Opis

Effect Microtech CS ima dolgotrajno učinkovitost (tudi do 6 mesecev), kar je posledica posebne membrane mikrokapsul, ki omogočajo počasnejše sproščanje aktivne snovi, hkrati pa se kapsule tudi lepijo na telo žuželke, kar omogoča boljši izkoristek insekticidnega sredstva.
Ta učinkovit insekticid vsebuje tetrametrin, permetrin in PBO; tetrametrin zagotavlja hitro delovanje (Knock down), permetrin omogoča dodatno rezidualno delovanje sredstva, Piperonil butoksid pa še dodatno poveča učinkovitost pripravka. Izdelek Effect Microtech CS je v obliki koncentrata in ga je potrebno redčiti z vodo, saj je namenjen za zatiranje škodljivcev na večjih površinah.

Deluje kontaktno na žuželke.

Pakiranje

100 ml

Uporaba

Uporablja se za zatiranje (dezinsekcijo) plazečih škodljivcev kot so ščurki in mravlje in sicer na mestih kjer se plazeči škodljivci pojavljajo po zidnih razpokah, po spodnjih robovih sten v notranjosti stavb. Poleg tega izdelek lahko uporabljamo tudi na zunanjih stenah stavb. Učinkovitost je dosežena v 48 urah.

Za zatiranje večje populacije na gladkih podlagah kot so: les, steklo, keramika je potrebno 100mL Effect MicroTecha CS raztopiti v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100m2 površine. poroznih površinah kot so betonske površine je potrebno 125mL Effect MicroTecha CS raztopi v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100m2 površine. Za zatiranje manjše populacije na gladki podlagi kot so: les, steklo, keramika je potrebno 25ml Effect MicroTecha CS raztopiti v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100m2 površine.

Čas uporabe

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec