Mikroenkapsuliran insekticid za plazeče žuželke

 • Natisni

Effect Microtech CS PRO

Effect Microtech CS PRO v koncentratu ima dolgotrajno učinkovitost (tudi do 6 mesecev), kar je posledica posebne membrane mikrokapsul, ki omogočajo počasnejše sproščanje aktivne snovi, hkrati pa se kapsule tudi lepijo na telo žuželke, kar omogoča boljši izkoristek insekticidnega sredstva.

Prednosti:

 • dolgotrajna zaščita pred plazečimi žuželkami do 6 mesecev
 • podaljšano delovanje omogoča oblika pripravka, saj so aktivne snovi v mikrokapsulah, ki ob stiku z zrakom začnejo razpadati in tako sproščati aktivne snovi na podlago na katero smo nanesli pripravek
 • hitrejša učinkovitost zaradi vsebnosti dveh aktivnih snovi
 • zaradi dodatka PBO dosežemo večjo učinkovitost pri zatiranju večjega števila škodljivcev
 • uporablja se v notranjih prostorih in po zunanjih robovih sten

Opis:
Effect Microtech CS PRO vsebuje tetrametrin, permetrin in PBO; tetrametrin zagotavlja hitro delovanje (Knock down), permetrin omogoča dodatno rezidualno delovanje sredstva, Piperonil butoksid pa še dodatno poveča učinkovitost pripravka. Izdelek Effect Microtech CS PRO je v obliki koncentrata in ga je potrebno redčiti z vodo, saj je namenjen za zatiranje škodljivcev na večjih površinah.

Deluje kontaktno na žuželke.

Pakiranje:
100 ml

Uporaba:
Uporablja se za zatiranje (dezinsekcijo) plazečih škodljivcev kot so ščurki in mravlje in sicer na mestih kjer se plazeči škodljivci pojavljajo po zidnih razpokah, po spodnjih robovih sten v notranjosti stavb. Poleg tega izdelek lahko uporabljamo tudi na zunanjih stenah stavb. Učinkovitost je dosežena v 48 urah.

 • Za zatiranje večje populacije na gladkih podlagah kot so: les, steklo, keramika je potrebno 100 ml Effect Microtecha CS PRO raztopiti v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100 m2 površine.
 • Na poroznih površinah kot so betonske površine je potrebno 125ml Effect Microtecha PRO raztopi v 5L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100 m2 površine.
 • Za zatiranje manjše populacije na gladki podlagi kot so: les, steklo, keramika je potrebno 25 ml Effect Microtecha CS PRO  raztopiti v 5 L vode. Pripravljena raztopina je zadostna za 100 m2 površine.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

 1. Jan
 2. Feb
 3. Mar
 4. Apr
 5. Maj
 6. Jun
 7. Jul
 8. Avg
 9. Sep
 10. Okt
 11. Nov
 12. Dec
Plantella

Strokovnjaki po naravi.

Bio Plantella

Strokovnjaki po naravi

Vivera

Učinkovita in raznolika zaščita za obolele in napadene rastline.

biotoll

Naj mrčes poišče nov dom!

Effect

100 % učinkovito nad mrčes!

Effect Protect

100 % učinkovita zaščita pred komarji in klopi

Ratimor

Miši in podgane?
Ne, hvala!